Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rauhallinen loman loppu

30.7.2013


Viimeisiä lomapäiviä viedään. Kuten kerroin aiemmin, koko kesälomani on lähestulkoon mennyt maalatessa taloa ja lasten kanssa kotona. Eikä se mitään, se on nyt tämä elämänvaihe. Mutta onhan se välillä hurjaa ajatella, että tämä on jo kolmas kesä, jonka käytämme täysin raksaan. Huomaan itsestäni, että olen lomani loputtua itsekin jo aika loppu. Niin fyysisesti kuin henkisesti väsynyt. On tämä rakennusprojekti vaan iso juttu ja iso uhraus omaan vapaa-aikaan. En ehkä palaa open työhöni hyvin levänneenä ja akkuni ladanneena, mutta odotan silti jo kovasti arkea ja sen tuomia helpotuksia. Lapset menee hoitoon ja saan muutakin ajateltavaa, kuin kodin tekemättömät työt. Ikävöin kivoja työkavereitani ja tiedän, että heidän seura piristää väsyneenkin. :) Ja tieto siitä, että ensi kesästä tulee sitten vähemmän työläs tsemppaa eteenpäin, kun ranne kramppaa! Olemme saaneet onneksi viime aikoina ihanilta sukulaisiltamme useita päiviä lastenhoitoapua, joten on ollut mukava saada maalata ja tehdä omia juttuja rauhassa. Ollaan urakoitu ihan 12h päiviä. Kotona on nytkin niin rauhallista ja hiljaista, kun lapset ovat isovanhempiensa kanssa mökkeilemässä. Täällä kyllä nyt sataa, joten se estää maalaamisen ja tulin teitä moikkaamaan. :)


Eipä mulla muuta tällä kertaa. Ihan hyvä, että sataa.
Nähdään taas,
Miia


12 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hienoa ja kaunista jälkeä tulee! Ei ne työt omakotitalon kimpussa lopu tekemällä. Täällä tehdään puutarhaa jo ties monettako kesää. Joskus ottaakin päähän kun pitää olla sellainen "minä itte"-tyyppi. Onneksi sataa välillä :)

Anna G kirjoitti...

Kyllä tuo rakentaminen on iso projekti! Ja pihan ja pihapiirin laittaminen sitten vielä toinen :) Meillä meni rakentaminen aika kivuttomasti, koska emme tehneet itse muuta kuin siivosimme ja järjestimme tarvikkeita. Iso hatunnosto teille urakoinnista! Kaunista teillä on ja ihanasti nurmikin jo upean näköinen! Tervetuloa joskus piipahtamaan "meidän luona" :)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on kyllä niin kaunis talo ja sen ympäristö. Kyllä kaikki tuo aherrus on varmasti sen arvoista ja oma silmä lepää kun voi ihastella oman käden jälkeä ja muistella sitten myöhemmin miten paljon sitä tulikaan tehtyä ;) Jaksamista aherruksen keskelle! :)

Teija kirjoitti...

Varmasti raskasta, mutta antoisaa aikaa! Ja pian se vähäsen helpottaa, kun nurkat kunnossa ja lapsetkin isompia. Kunnes pitää aloittaa maalauskierros taas alusta ;)

Ihanalta näyttää, mukavia loppuloman päiviä!

Hanna kirjoitti...

Jopas teidän nurmikko vihertää kauniisti! Ei uskois, että se on vasta kylvetty tänä kesänä!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Aivan ihanalta näyttää! :)

Ruususuun äiti kirjoitti...

Aivan ihanalta näyttää! :)

Mari kirjoitti...

Ei ole mennyt hukkaan kolmen kesän urakointi. Hienoa jälkeä olette saaneet aikaan. Teillä on kaunis talo.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas teillä kaunis talo! :)

Mari kirjoitti...

On tuo maalaaminen vaan hirveä urakka! Varmasti lopputulos kuitenkin palkitsee.

Riina kirjoitti...

Voi mä niin jaan tuon tunteen "hyvin levätystä kesästä". :D Ainoo vaan, että mulle se arki ei ihan välttämättä tuo helpotusta, kun mies lähtee opettamaan ja mä jään tyttöjen kans kolmisin päiviks. Onneks isovanhemmilta saa apuja! Mäki oon nyt saanu muutamana päivänä tuon meen vauvelinkin hoitoon. On se jännää, kun ei tarvikaan olla valmiudessa koko ajan... Voi, kun tuo teen nurmikko näyttää niin hienolta! Meilläkin toivottavasti ens vuonna näyttää jo tolta. :) Nautihan loman lopusta ja tsemppiä arkeen!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä ja jaksamista. Me aloitimme remontoimaan vanhaa taloa vajaat kaksi vuotta sitten, ja luulin silloin projektin kestävän ehkä noin kaksi vuotta... Ja tässä sitä ollaan, remonttia on edessä varmastikin vielä ainakin kaksi vuotta. Loppua ei siis näy.

Ja kuten muutamat muut jo kommentoivat, omakotitalo ei ole ehkä koskaan "valmis", vaan hommaa riittää aina. Ainakin, kun on iso puutalo ja iso puutarha.

Mutta ehkä elämä on juuri sellaista, sitä vaihetta jolloin kaikki ei ole ihan valmista. Kun kaiken saa sitten ns. valmiiksi, on varmasti jo seuraavat projektit odottamassa tai käynnissä.

Joten toivottavasti pystyt nauttimaan elämästä myös työn ja arjen keskellä sitten syksyllä. Blogisi on todella kiva! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground