Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hyvää Ruokaa Valurautapadalla

15.8.2013Arkinen ruoka- ja hyvälöytöpostaus samassa... :)


Kun tullaan arkena kotiin, on tietty ekana mielessä ruoka. Mitä tänään tekisin ruoaksi? Mistähän pojatkin tykkäisi? No koska uutta Nordalin valurautapataakin piti päästä testaamaan, niin tein kaalipataa. Ai että tuli hyvää! Ja miten ihana löytö oli tämä Nordalin tyylikäs ja edullinen pata - toimi loistavasti! Pataa saa nettikaupastani, klik.

lasiteline nettikaupasta, klik

Onnistunut kaalipata on niin helppo tehdä. Paistoin vain jauhelihan ensin erikseen ja pilkoin kaalin. Kaalin voi hauduttaa padassa, kasarissa tai wokkipannulla pienen määrän kanssa vettä. Ehdoton lisä haudutukseen on soijakastike, joka antaa kaalille hyvän suolaisuuden. Lisään myös pippuria myllystä. Muuta ei tarvita. Sit vaan kun kaali on pehmennyt, niin yhdistän sinne jauhelihan. Niin simppeliä ja maukasta!


Ja ei kun syömään kesähuoneeseen. On ihanaa, kun valoisa kesähuone on suorassa yhteydessä keittiöön...tulee käytettyä sitä arkiruokailussakin useasti. <3

vuohennahkamatto nettikaupasta, klik

Makoisia syyspäiviä,
Miia

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sait mut nauramaan. Mulle ruokaa, klik :) Ihana arkipostaus. Lisää....
Syksyn mumma

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitoksista! :)

Te jaksatte aina vaan uurastaa... Talonne on upea ja pihastannekin tulee varmasti hieno, jo tuo todella hyvin kasvanut nurmikko on ilo silmälle.

M

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

MInkä kokoinen tää sun kuvassa oleva? Ihana, syysruokaa... <3

Miia kirjoitti...

Se on se isoin, 3,6l. Ite en ottas pienempää. Joo padalla on kiva tehä hyvää syysruokaa :)

Proudly designed by Mlekoshi playground