Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monivuotista kauneutta

28.8.2013Käytiin äitini kanssa mummulareissun jälkeen, inspiroituneena, shoppaamassa taimitarhalla. ;)
Mukaan lähti kotiimme ensimmäinen kuorma monivuotista kukkaloistoa.
Tähän hommaan on varmasti helppo hurahtaa. Loppua tuskin näkyy, jos mummun veri mussakin virtaa.
Oon niin innoissani, kun ollaan viimeinkin tässä vaiheessa, että saan alkaa suunnittelemaan puutarhaa.
Tämä kuvan sirokesäkynttilä on yksi kauneimmista taimista, jonka löysimme.


Olen istutellut tässä pitkin viikkoa myös lisää puita ja pensaita. Unkarinsyreeniaita olisi ihana, mutta istutin nyt vasta yhden ojan reunaan. Alla näkyykin sitten se äitini kanssa tehty kivipengerkukkapenkki. Siihen istutimme noin 30 monivuotista kukkaa, yrttiä ja kivikkokasvia. Otan siitä lisää kuvia myöhemmin. Koivun takana näkyvä pinkki Annebelle-pallohortensia on myös aivan ihana! <3
Nurmikkokin on nyt päätyyn istutettu.


Puiden tueksi laitoimme vanhoja heinäseipäitä. Mulla on niissä muutamissa ollut jo valmiina lyhtykoukkuja, joihin on kiva ripustaa lyhtyjä talveksi.


Nautitaan vielä loppuun asti näistä upeista säistä ja lämmöstä!
Miia
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogistasi <3
Pidän siitä todella, sen aitoudesta..ei ole liian "täydellistä" niinkuin ei elämä yleensäkään eikä toisaalta taas LIIAN materialistinen.. pidän puutarhajutuista ja taloprojektin lukemisesta sekä tietenkin sen sisustamisesta, vaikka omalla kohdalla omakotitalo vielä haaveiluasteella..Myös kaikki lapsiin, ruokaan, vaatteisiin, matkailuun liittyvä kiinnosta!!

..Perässä toivottavasti kuitenkin tullaan. Menitte meidän edellä myös lasten saamisessa <3 ja sama tausta siinäkin, meillekään ei pieni poikamme ole itsestäänselvyys...

Hääjuttu oli aivan ihana <3 tuli omat häämuistot mieleen, olemme just samanikäinen pariskuntakin..ja yhteiselo on samanmittainen.

Luen aika paljon blogeja, hyvin erilaisiakin, mutta yksi suokkari on tää sun, vaikka nyt kerroitkin ettet jaksa vastailla jne. niin en sitä ootakkaan ;) oli vaan pakko kirjotella, ja toivon todella ettet luovu kokonaan bloggaamisesta =) kiitos!

Miia kirjoitti...

Hei olipa ihana kommentti tääl odottamassa, kiitos!! :) on tosi mielenkiintosta kuulla miltä blogini näyttää ja vaikuttaa muiden silmissä. Yritän joo olla avoin ja aito, mut onhan se välillä vaikeetaki paljastaa itestään niin paljo. Pitää olla valmis kantamaan seuraukset, huonotkin. Mut koen et saan siitä ite myös tosi paljo hyvää.
Kiitos kun kirjoitit ja kannustit....kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi <3

Proudly designed by Mlekoshi playground