Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niittylä Home tiedottaa: Mattoinspiraatiota

8.8.2013Hei taas, pitäisi olla maalaamassa, mutta jätänpä pienen pikapostauksen nyt tänne. En ole nimittäin tainnut muistaa kertoa teille, että nettikaupassani on uusia kivoja tuotteita. Ihastuin niin kovasti Nordalin nahkaräsymattoon viherhuoneessa, että kaivoin kuvaston käteen nähdäkseni saako mattoa isompana. Ja saihan sitä, 200x250 ja 200x300cm. Tilasin niitä nyt sitten mustanakin, vaikka itse valitsin olohuoneeseemme tuon vaaleanharmaan. Hieno oli mustakin ja sopisi täydellisesti johonkin vähemmän romanttiseen tilaan, modernimpaan kotiin. Mä voin ihan täysin rinnoin suositella näitä mattoja. Nahka tekee matosta laadukkaan tuntuisen ja näköisen, mutta räsymattokudonta tekee siitä kuitenkin kivan boheemin ja rennon. Näitä löytyy varastostamme vielä joitain kappaleita ja tilaamalla saa toki lisää. Yksi Nordalin suosikkituotteistani!


Kumman värin olisitte minuna valinneet ja kummasta te tykkäätte enemmän?


Toinen kiva uutinen on se, että olemme nyt myös uusi Johtoi Oy:n jälleenmyyjä.
Eli jos kaipaat valkoisten tylsien jatkojohtojen tilalle vähän sähäkkää väriä, niin nyt niitä saa.
Johtoi valmistaa Suomessa myös upeasti tyyliteltyjä valoroikkavalaisimia värikkäillä kangasjohdoilla, jotka ovat yhtä kestäviä kuin perinteiset raksalamput. Näiden pitäisi kestää isältä pojalle ja tuoda iloa moneen käyttötarkoitukseen!

photos by Johtoi Oy

Toivottavasti sain teitä vähän inspiroitumaan sisustuksesta! :)
Palaan taas pian kuulumisilla,
Miia


5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hei,
Matto näyttää ihanalta, ja kumpi tahansa väri käy hyvin olohuoneeseenne.

Tuli mieleen, että minkälaiset pesuohjeet tällaisella nahkamatolla on?

Saila kirjoitti...

Mulle kelpais matoista kyllä molemmat! Oli kivan erilaisia :). Mikä niissä on pesuohjeistus? Meillä kun on toi piski joka saattaa ruikkia...

Miia kirjoitti...

Ai enpä ollu hokannukaan miettiä pesua. Se näytti olevan vesipesu kielletty, eli oliskohan se sit kemiallinen pesu? Mitenkähän nahkaa puhdistetaan? Varmasti paikallinen pesu varovasti on ihan ok.

Miia kirjoitti...

Luin vähän netistä nahan puhdistuksesta ja kyllä sitä voi pestä mahdollisimman vähällä vedellä ja laimealla puhdistusaineella. Eli tarkkana saa olla ja itse puhdistan sitten vain paikallisesti mikäli likaa tulee, mutta muutenhan nahka on ikuista ja pehmenee vain käytössä.

Nina kirjoitti...

OK, kiitos tiedosta! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground