Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bugs

20.9.2013Elia-poika rakastaa ötököitä. Hämiksiä, mehiläisiä, koppakuoriaisia - you name it! Mulla on ollut jo pidempään häntä varten säilössä tämä vanha hyönteiset opetustaulu. Nyt se sai ansaitun paikkansa pojan huoneesta. Elia katselee sitä iltaisin nukkumaan mentäessä ja keksii kivoja tarinoita ötököiden seikkailuista! <3


Kotoisaa viikonloppua!
Miia5 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ihana! Ja niin on huonekin!! <3 Meilläkin poika tykkää kovasti ötököistä. Joskus pitää oikein sisälle asti tuoda äidille näytille uusimmat löydökset. Hehee. Tai minusta ei ihan niin "hehee" kun niitä sisään pirttiin tuodaan. Hui!

Maria kirjoitti...

Tosi hieno taulu! On kuin tehty tuohon huoneeseen! Mistä muuten tuo tapetti on? Voisin harkita tuollaista meidänkin pojan huoneeseen. :)

Laura kirjoitti...

voi ku hieno taulu! on ne kyllä aika hellyttäviä- pikku pojat ja ötökät... niin hienon näköinen teidän koko koti. Lämmintä syksyä!

Nina kirjoitti...

Kiva huone pojalla ja tosi kiva ötökkätaulu!

Ja on muuten tosi onnistunut tuo uusi otsikkokuva, vai mikä onkaan.. Kauniisti yhteensointuvasti kaikki parhaat palat. :)

Miia kirjoitti...

Heippa HoO, Laura ja Maria...kiva kuulla teistäkin taas pitkästä aikaa :) Kiitos kommenteista, kyllä noi ötökkäpojat on ihania! <3 Maria, tapetti on Sandbergin tapetti ja löytyy munkin nettikaupasta.

Nina, kiitos sinullekin. Vähän oli ongelmia ton otsikkokuvan onnistumisessa mut hyvä jos lopputulos näyttää ihan hyvältä :)

Proudly designed by Mlekoshi playground