Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check-in listalla

22.9.2013Täällä on syksyn pihatyöt kovassa vauhdissa...etupihaa tehdään ja lisää nurmikkoa istutellaan. Muitakin raksan viimeisiä fiksauksia ollaan saatu chekattua pois listalta. Niitä pikkujuttuja on yllättävän paljon, joten tehtiin niistä oikein lista jääkaapin oveen. Tässä listassa on vain 1/10 todellisesta loputtomasta listastamme! ;D


Nämä koukut sopivat pikkuvessamme romanttiseen vanhaan tyyliin ja ovat saatavilla nettikaupastani kahdessa koossa. Ne on ihanat! Wc-paperiteline löytyi Ikeasta. Sekin sopii tyyliin. Ihanaa, kun nämäkin pakolliset jutut on viimein saatu seinään! :)


Syksy tuo mukanaan myös lupauksen rauhottavasta talvesta, kun ei oikein tarvitse ja voi tehdä enää paljon talon ja pihan eteen. Talven lepo on niin tervetullut! Mutta nyt vielä tehdään mitä jaksetaan ja nautitaan kauniista syysmaisemista.


Intoa ja työniloa toivotellen,
Miia


4 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Ihania wc-juttuja oot löytänyt. Hieno vessa. Ja kivannäköinen talo teillä. :)Noi to-do -listat tuppaa oleen aika pitkiä meilläkin. Ei vaan millään ehdi kaikkee tekeen kesän aikana, tärkeimmät onneksi kuitenkin.

Kesäpäivä kirjoitti...

Olettepa olleet ahkeria!

Laura kirjoitti...

Tosi kaunis koti teillä! Varmasti hommaa kyllä piisaa. Aurinkoa syksyysi!

Riina kirjoitti...

Onpas kiva, että muillakin on näitä listoja. :D Meillä saatiin tänään vaatehuoneeseen kenkähyllyt ja parvekkeelle kaiteet... Kyllä niitä pieniä ja ei-niin-pieniä hommia vaan on vielä iso kasa... Niin ja tosi ihanat nuo koukut vessassa.

Proudly designed by Mlekoshi playground