Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pullantuoksuinen

27.9.2013En tiedä olenko pullantuoksuinen äiti, mutta haluan ja tykkään leipoa lasten kanssa. Se on sitä harvinaista herkkua ja ihanaa yhdessäoloa. Tänään lupasin jo aamusta pojille matkalla hoitoon, että illalla leivotaan yhdessä pullaa, kun viikonloppu alkaa. Tulipa myös ensimmäistä kertaa testattua lasten kanssa saarekkeeseen integroitua leivinlautaa, joka osottautui loistavaksi keksinnöksi. Uunikin oli sopivasti ihan lähellä, joten oli samalla helppo kurkkia pullien väriä uuniin ja lastata pyöriteltyjä pullia lieden päälle uunipellille. Tällaisissa hetkissä, kun yhdessä tehdään juttuja, huomaa onko keittiö oikeasti toimiva vai ei. Tästäkin syystä suosittelen lämmöllä omiin toiveisiin räätälöityä puuseppäkeittiötä, johon voi itse suunnitella paljon ihania käytännöllisiä juttuja ja tällaisia ilahduttavia yksityiskohtia. Kiitos taas ja terkkuja Hannulle hyvästä työstä! <3


Kotoisaa viikonloppua teillekin,
Miia3 kommenttia:

lila kirjoitti...

Mä uskaltauduin kans ottaa tuollasen ikean posliinisen keittiöaltaan. Arvelutti kauheesti että kuinka se kestää, mutta toivotaan nyt parasta! Onko teillä tullu naarmuja? Miika just värkkää mulle vanhasta patakaapista siihen tiskiallasta, jee :) Kohta meilläkin on keittiö taas yhden tärkeän askelen valmiimpi. Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Lasten kanssa leipominen on huippua ja niitä asioita, jotka lapset muistavat pitkään. Saa tehdä "oikeita aikuisten juttuja", ja tällöin osaa itsekin olla täysillä läsnä. Ihana blogi ja kauniin elämänmakuista! Sulla on lahja nähdä pienissä asioissa ihmeellistä kauneutta ja nauttia niistä!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdessä olo ja tekeminen perheen kanssa on ♥♥♥

Jos saa postaustoiveen esittää niin joskus olis kiva kuulla kokemuksia tuosta betonitasosta! Muutenkin kiinnostaisi kuulla teidän uuden kodin toimii/ei-toimi juttuja.. Olisi arvokasta tietoa parhaillaan rakentavalle!

Mukavaa viikonloppua ja aurinkoista syksyä! :)

T. E

Proudly designed by Mlekoshi playground