Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arjen askareissa

8.10.2013Huoh, mikä päivä!
Takki on tyhjä, mutta nyt tekee mieli tehdä pikkupostaus. Se rentouttaa!
Arki ja työ vie usein mehut, mutta iloa saa yllättävän pienistä jutuista.
Mua ilahduttaa mm. uusi Kiertin bambutiskirättini, joka on hygieeninen, pestävä ja kauniskin.
Mä oon ihan hurahtanu bamburätteihin. Itekin oon kutonu niitä, mutta tämä on kans ihana.


Lasten työtä on onneksi vielä vaan leikkiä. He kantavat hoidosta kotiin ihania piirrustuksia ja askarteluja. Tämä ite tehty pääkallopäähine oli musta tosi kiva idea 5-vuotiaalle mörköpojalle. Legon Chimat on nyt kans kova juttu!


No ei mulla muuta tällä kertaa. Ei kun tiskaamaan ja ruuanlaittoon, Pikku Kakkonenkin on kohta ohi! ;)


Voimia syksyyn, kohta on loma!
Miia


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas niin mukavia arjen postauksia. Mä niin aina nautin nähdä, kun sulla on tota taitoa kuvata ja sanoa asioita.
terveisin syksyn lapsi

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Laitanpa kysymyseni nyt tähän, vaikka ei nyt tätä postausta koskekaan. Olisin siis kysellyt olohuoneen tapetista: onko väri harmaa-valkoinen vai harmaa-beige? Oletko joutunut puhdistamaan paperitapetteja, kuinka on onnistunut? Ihania nuo paperitapetit, mutta mietityttää hieman, miten kestävät lapsiperheessä, etenkin poikalasten menon ja meiningin. :) -Satu

Mari //Risu Casa kirjoitti...

Välitön palaute meidän esikoiseltä: äitiii mä tahdon tollasen lego chiman, jooko?! Ihan aina ei onnistu tämä äidin oma aika koneella bloggailun parissa :)

Miia kirjoitti...

Mari, hihi, joo nää on vaarallisia nää blogit ;)

Satu, meillä on olohuneessa seinissä harmaata maalia ja sitten tehosteena beigen tai paremminkin beechin väristä lukko-tapettia (sama kun kalastajan vaimolla). Sit keittiössä on harmaa Sandbergin tapetti. Oon joutunut joo puhdistamaan ja Sandbergin tapetteja on pystynyt kostealla rätillä putsaamaan ihan hyvin. Ne tuntuu kestäviltä. Sit nuo ihan vanhat tapettitalon paperitapetit on arempia, mut niitäkin voi varovasti koittaa putsata esim. kumilla. Meillä on molemmat tapetit kestäneet vielä ihan hyvin ja pidetään kynät vaan lapsilta visusti piilossa. :) Jos jälkiä tulee, niin aattelen et se on vaan elämää ja sit joskus vuosien päästä menee vaihtoon kun alkaa näyttää pahalta. Nyt en kuitenkaan valitsisi toisin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! Palaan vielä tuohon Lukko -tapettiin. Niitä näytti olevan Tapettitalon sivuilla satavana harmaana, harmaa-beigenä ja beigenä. Onko teillä siis tuo beige? Tilasin mallipalan harmaata, ja mietin, onko liian tumma. Taidan tilata myös noista toisista väreistä mallipalat. -Satu

Miia kirjoitti...

Ai niin, nyt tajusin et tarkotat Lukon sävyjä. Eli kun en muistanut, niin katoin p&r:n sivuilta ja musta se oli tuo harmaa-beige. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kiitos! :) -Satu

Proudly designed by Mlekoshi playground