Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Niittylä Home tiedottaa: Helpotuksia Sinulle!

13.11.2013Haluan kertoa tätäkin kautta iloisia uutisia... :)
Olen tehnyt kovasti töitä nettikauppani kehittämiseksi ja nyt teille onkin tiedossa helpotusta monella tapaa. Toimitustavat ovat monipuolistuneet: uusina vaihtoehtoina voitte valita pakettien noudon Itellan pakettiautomaateista tai kotiinkuljetettuna. SmartPOST-automaattitoimitus on edullisin tapa saada pakettilähetyksiä - sekä helppo ja nopea! Perinteisetkin toimitustapamme 'kirje' ja 'nouto lähipostista' ovat myös halventuneet. Itellan sopimusasiakkaana voimme tarjota teille nyt myös ilmaisen asiakaspalautuksen, asiasta lisää toimitusehdoissamme.
Luottokorttimaksuissa käytämme yhä hyvin toimivaa Paypalia, mutta koska kaikilla ei ole Paypal-tiliä, niin halusimme tarjota teille myös mutkattomamman reitin. Nyt luottokortilla (Visa/Mastercard/Amex) maksaminen on superhelppoa ja nopeaa (ja toimii suomeksi!) nettikauppamme oman kassan kautta, ilman mitään rekisteröitymistä mihinkään. Käytämme maksun välittäjänä Shopifyn yhteistyökumppania, maailmanlaajuista ja Suomessakin turvallisesti toimivaa Paymill-palvelinta.
Nyt voit siis helposti shoppailla vaikka joululahjoja kuukauden maksuajalla! :)

Toivottavasti nämä helpotetut toimitus- ja maksutavat tuovat hyvää mieltä monelle!
Kiitos kun olette olleet mukana tukemassa yrittäjyyttäni...on ihana saada palvella Teitä! <3

* * *

p.s. Niin ja toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan Tampereen Valkea Joulu-tapahtumaan, jossa olemme pian edustamassa monien muiden kauniiden kauppojen kanssa.
Meille voit maksaa paikan päällä käteisellä tai pankki/luottokortilla. 


Nähdään! :)
Miia


1 kommentti:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi kiva nähdä pian Tampereella! ;) sinulle pikku haaste blogissani!

Proudly designed by Mlekoshi playground