Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eteisessä - No. 3

3.12.2013Vasta tämä joulu tuntuu ensimmäiseltä tässä vuoden vanhassa kodissa. Viime joulun vietimme keskeneräisyyden ja muuttolaatikoiden keskellä. Olimme juuri muuttaneet sisään. Laatikot oli toki roudattu kodinhoitohuoneeseen pois silmistä, mutta eivät ne silti pois mielestä olleet. Sähköjohtojen yhä roikkuessa keittiön katosta oli vaikea täysin päästä joulun rauhaan käsiksi. Se oli tavallaan selviytymistä uudessa oudossa tilanteessa - nyt voin vasta puhua kodin joulusta ja levosta. Aion kyllä totisesti nyt nauttia tästä joulusta tässä talossa, joka alkaa jo tuntuakin kodilta ja jossa voin nyt kunnolla rentoutua! <3 


Ei siis ihme, että sisustusinspiraatio iskee tänä jouluna kahta kauheammin. ;)
Laitan ja nautin viime joulunkin edestä!

Fluffy-pallot nettikaupastani

Kuitenkin haluan pitää kodin selkeänä. Liika ripellys ja krääsä siellä täällä ei enää innosta.
Laitan kaunista esille harkitummin, vähemmän.

Tuikkulasit nettikaupastani

Huonekalumme eivät ihan vielä riitä tämän talon tarpeisiin ja sen potentiaalia täyttämään, mutta niitä ehtii kyllä hommata myöhemminkin, kun tietää varmasti mitä tarvitaan. On hauska vaihdella jo olemassa olevien kalusteiden paikkaa ja etsiä niille parasta sijaintia talossa. Tämän piirongin toin pojan huoneesta eteiseen ja se on nyt hyvä siinä. Näin kauan kesti, että sekin löysi paikkansa (ainakin toistaiseksi). Vanhan maton hain vintiltä eteisaulaa lämmittämään. Nyt on eteinen kutsuvampi ja täydempi. Yes, I'm pleased! 


Tunnelmia tulossa varmasti lisää....seuraavaksi kuvaan ehkä ekaa kertaa kodinhoitohuoneemme! :)
Inspiroivaa viikkoa teillekin,
Miia


3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kaunista tunnelmaa ja joulun paloja :) Mekin muutettiin joulun alla, ei ollut enää muuttolaatikoita, mutta kuitenkin kotiutuminen kesken. Nyt oon päättänyt kuitenkin et joulua saa hössöttää mutta ilman stressiä :) Eli se mitä jaksan laittaa, laitan, mutta muuten se joulu saa tulla jolkottaa miten tahtoo :)

Ihania kuvia! :) Ja ihanaa joulufiilistelyä sinne!

Ninnu kirjoitti...

Ihanaa että pääsette nauttimaan joulusta nyt paremmin.

Me muutettiin kanssa kerran 20. joulukuuta ja minä jääräpää sain kuin sainkin kaikki tavarat paikoilleen ja vielä joulunkin aikaiseksi ison vatsani kanssa, olin silloin tukevasti raskaana.

Anne kirjoitti...

Voi että miten kaunista ja seesteistä!

Proudly designed by Mlekoshi playground