Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Puuhaa Keittiössä - No. 14-15

15.12.2013Eilinen meni ihan töitä tehdessä, joten yhdistänpä nämä viikonloppuluukut. Open työssä on se hyvä puoli, että töitä voi tehdä etänäkin ja kotona. Kokeita voi korjata omassa keittiössä ja joulutodistuksen numerot voi näpytellä vaikka tabletilla wilmaan. Mutta toisaalta, kun työtä tuntuu olevan ihan loputtomasti ja kotiin asti, niin ajatuksia on vaikeampi myös nollata töistä kotona. Olisi helpompaa, kun voisi vain laittaa työpaikan oven kiinni ja jättää kaikki hommat sinne. Sitä olen yrittänyt jo monta vuotta opetella, mutta näin joulun alla se ei ihan riitä. Kotonakin menee viikonloppuja työntekoon. Mutta onneksi sain eilen urakoimalla kaikki kokeeni korjattua ja numerot annettua - voi miten mulla on nyt helpottunut olo! *huoh Nyt voi joulu tulla tähänkin tupaan ja tähän mieleen! :) Tänään olenkin sitten vain keskittynyt lapsiin, kotiin ja rennosta olosta nauttimiseen!  <3


Löysin Vapriikin antiikki- ja sisustustapahtumasta tämän ihanan Finelin kukkakulhon. Sehän oli pakko saada kokoelmiini! Kulhoon laitoin tänään hyasintteja ja sammalta. Tykkään! Vanhat kynttilänjalat ovat kirpparilöytöjä.


Tämän päivän joulukalentereista tuli lapsille puuhaa keittiön pöydän äärelle. Abel sai Nalle Puh Liitutaulukirjan (kaupoissa vain 5€), joka on tosi kiva näin pienelle. Siinä on helppoja tehtäviä, piirrustustilaa ja kirjoitusharjoituksia. Meidän pojat, jopa vanhempi 5,5-vuotias, tykkäsi tästä. Aina voi pyyhkiä piirrokset pois ja aloittaa alusta!


Leppoista sunnuntain jatkoa ja tunnelmallista alkavaa viikkoa,
Miia


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet ostanut tuon liitutaulukirjan?

Miia kirjoitti...

Tuurista ;)

Proudly designed by Mlekoshi playground