Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Taimia ja tortillaa

6.4.2014Välillä on hirveen vaikeeta alottaa postausta, kun ei tiedä mille linjalle lähtisi tällä kertaa. On halu kirjoittaa, mutta ei uskalla lähteä liian avoimelle linjalle eikä taas haluaisi jäädä liian pinnalliseksikaan. Onko blogin tarkoituskaan olla mikään kuulumisten kertoja, kun ei se kumminkaan voi kertoa koko totuutta ja kaikkia kuulumisia? Ei kai. Entä onko sen tarkoitus viihdyttää lukijoitaan ja antaa heille jotain? Ehkäpä. Mä en ole tähän mennessä kuitenkaan paljon miettinyt, mitä mä voisin teille tällä blogilla antaa (sori!), vaan tehnyt tätä vaan omasta ilosta ja oman fiiliksen mukaan. Sit jos ei huvita tai ideat on loppu, niin en tee. Täähän on vaan harrastus, joten miksi siitä pitäisi ottaa mitään paineita? Joten pidänpä nyt tämän mielessä, kun aloitan höpinäni. En kerro miten menee, vaan kuvaan pieniä arjen ilojani ja jaan niistä. Jos ne teitäkin inspiroi, niin kiva juttu! Kertokaahan ihmeessä, mistä te tykkäätte lukea täällä ja mistä te saatte itsellenne jotain? :) Mä koitan ottaa toiveitanne huomioon, kun mietin taas ens kerralla, mistä höpöttäisin ja mitä tänne kehittelisin....ideoita ja toiveita otetaan kiitollisuudella vastaan! :)


Mulla on tällä hetkellä keittiön ikkunan alla kylvettyjä siemeniä kasvamassa....yrttejä, pääsiäisruohoa, laventelia, tomaatteja ja paprikaa. Saa nähdä mitä näistä tulee - on jännää seurata kuinka onnistun tällä kertaa. Kaupasta ostetun yrttiruukunkin voi kylvää multaan, niin se säilyy pidempään (basilika). Tää on yksi parhaista asioista keväässä...kasvavat taimet ja vihertävät istutukset antavat toivoa kesästä! <3


Kauppaan on tullut taas kivoja tuotteita Tanskan maalta. Esim. nämä Simply Green -metallikorit ovat pirteitä koreja säilytykseen. Myös vaaleanharmaat tosi edulliset ja toimivat betoniruukut, joissa on istutukseni, löytyvät uutuksista.


betoniruukku | klik
Perhosmagneetit | klik

Ajatella, enää 8 viikkoa kesälomaan! Kolmen vuoden intensiivinen työjaksoni kielten opena yläkoulussa tulee päätökseen ja ensi syksyn kuviot on vielä ihan auki. Olen hakenut taas opiskelemaan, töihin ja miettinyt tulevaisuuttani....jännä nähdä mihin suuntaan tästä seuraavaksi ponnistetaan!
Kesää odotellessa,
Miia


7 kommenttia:

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Ihania arkisia kuvia! :)
On niin totta,että välillä on vaikea vetää rajaa blogissa, ettei mene liian pinnalliseksi eikä taas syvälliseksikään. Mutta musta tärkeintä on Se,että bloggaaja ite kokee olevansa mukavuusalueellan, kirjoittaa niistä asioista,jotka tuntuu hyvältä kirjoittaa. Harrastushan tämä on,joten senhän pitää olla voimaannuttavaa ja mukavaa itelleen. Toki samalla haluaa myös viihdyttää lukijoita,että saavat myös jotain Blogista ja yleensähän he saavatkin,jos postaa omasta mielestään inspiroivista,kivoista asioista, arjesta,mistä milloinkin. Mutta oma fiilis tärkein. :) tsemppiä uusiin kuvioihin! :)

Sari Isotalo kirjoitti...

Olen tykännyt kaikista päivityksistäsi, joissa olet kertonut tekemistäsi käsitöistä, matkoista, sisustuskauppaan liittyvistä tapahtumista, pihatöistä jne. Sisustusjututkin ovat kivoja, mutta ne eivät ole ainoa kiinnostuksen kohteeni.

On totta, että henkilökohtaisimmat asiat kiinnostavat blogin lukijaa, mutta ei niitä kannata paljastaa kuin juuri sen verran, miltä itsestä tuntuu. Parempi ettei kadu myöhemmin.

Toivon, että pohdintasi johtaa johonkin uuteen kivaan, mistä me lukijatkin saamme nauttia! Jos heitän pari konkreettista haastetta, niin olisi kiva kuulla, mitä kirjoja luet, mitä käsitöitä sinulla on työn alla, mitä puutarhasuunnitelmia teillä on täksi kesäksi ym.

Mukavaa kesän odotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Puutarhan rakentamisesta olisi kiva lukea ja kyllä ihan arkisetkin asiat kiinnostavat, esim miten koet lasten harrastamiset, tulevat eskari- ja koulujutut yms

Anonyymi kirjoitti...

Se mitä kaipaan oikeastaan bloggaajilta on se että uskallettais kertoa vähän pintaa syvemmältä asioita,että ei aina olis sitä pinta liitoa vaan.Tokihan täytyy ajatella mitä,millaisessa muodossa asiat esittää.Tämä sinun blogi on aika uusi juttu minulle.Jostain syystä minullekkin on kertynyt muutamia suosikki blogeja,mutta melkein kaikki ovat ilmeisesti tauolla.Saako muuten sen laventelin menestymään täällä suomessa?Esikasvatus kait kummiskin sisätiloissa???Oikein mukavaa alkavaa kevään jatkoa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos olet löytänyt eri puolilta Suomea mielenkiintoisia antiikkiliikkeitä, kirpputoreja tms., niistä olisi kiva lukea. Joskus esittelit Lundagårdin ja Loppisracen. Molemmat olivat itselleni uusia tuttavuuksia, toisessa olen jo ehtinyt käydä. Toinen odottaa ensi kesää.

Miia kirjoitti...

Heippa taas ja kiitos oikein kovasti teille kivoista kommenteista ja hyvistä vinkeistä :) Tässä blogin teossa tulee välillä kausia kun alkaa kyseenalaistamaan omaa juttuaan ja sit tulee araksi jos tulee välillä takkiin. Mutta eiköhän se into taas kesän tullen kasva kun on tosiaan puutarhajutut ja kaikki kiva kotona mistä täpistä ;)
Otan toiveitanne huomioon...käsityötjuttuja onkin jo muutama odottamassa. Niistä mä itsekin tykkään kaikkein eniten blogeissa!
Laventelia en ole vielä ennen kasvattanut joten en osaa sanoa.....viime kesänä laitoin ekat laventelintaimet maahan ja nyt jännään et onko ne menestyneet talven yli. Nyt aattelin kokeilla esikasvatusta joo sisällä. Katotaan miten käy....laventelipelto olisi ihana puutarhassa!

Anonyymi kirjoitti...

Teeppä talopostausta eli laitat jokaisesta huoneesta jotai kuvaa ja kerrot vähä jotai. Kiitos:):)

Proudly designed by Mlekoshi playground