Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aherruksen arvoista

19.6.2014Täällä odotetaan taas juhannusta kädet maalissa ja pensselit kuivumassa uutta maalauspäivää varten. Juuri lopetin pihatyöt ja mies vielä jatkaa nurmikon kastelulla. Me ei nyt niin kaivatakaan päästä omaa markkia kauemmas juhannuksen viettoon, mutta kyllähän tähän raksaan välillä tulee kyllästyminen ja väsy. Tulee hetkiä, kun pääsee itku ja syntyy riitaa, kun ei löydy aikaa lomailuun ja mieli ei pääse koskaan töistä irti. Tämä on jo neljäs kesä, joka on täysin mennyt ja tulee menemään raksaan, maalaukseen ja pihatöihin. En enää edes pysy laskuissa, kun vuodet vain vierii puurtaessa, mutta ehkä se lomailunkin aika meille vielä koittaa tässä kymmenen vuoden sisällä! ;) Täytyy olla vähän työmyyrätyyppiä, että tällaiseen elämäntapaan ja projektiin lähtee, mutta kyllä se niin sitten palkitseekin, kun saa luoda omannäköistä ja vähitellen tulee valmista. Ei ole kuitenkaan mitään parempaa, kuin saada nauttia omasta rakkaasta kauniista kodista! <3

ruukku, posliinikyyhkynen ja tuikkulasi Niittylä Home

Näissä kuvissa näkyy pieniä sisustusjuttuja olohuoneessamme sekä nettikauppaan saapuneita uutuuksia. Mun henkilökohtaisia suosikkeja ovat sohvalla olevat House Doctorin pellavatyynyliinat, jotka ovat todella pehmoista ja sileää 100% pellavaa. Kuitenkin niissä on trendikäs ja tosi freeshi ilme pellavatekstiileiksi. Mä en myöskään lakkaa ihastelemasta saman merkin Game-valaisimia, kuten tätä kuparisisäosalla olevaan lukulamppua ja kultaista Cube-lyhtyä. House Doctorilla on kiva mallisto kokonaisuudessaan, jota voin suositella laadunkin puolesta (klikkaa nimeä, niin näet heidän kuvaston). Kauttamme voi tilata kaikkia malliston tuotteita, myös niitä, mitä ei näy nettikaupassa!

neliöpöytä betonitasolla, kultainen lyhty, maljakko, nahkamatto, pellavatyynyt, lattiavalaisin, ikkunalamppu Niittylä Home

Olohuoneen ja aulan väliin laitoimme viimein kellon seinään. Sain myös laitettua vähän uusia viherkasveja olkkariin, jotka istutin näihin nettikaupan hienoihin graafisiin, sisältä lasitettuihin ruukkuihin. Ruukut ovat kieltämättä kalliita, mutta tosi kauniita ja laadukkaita. Itse ajattelen, että hyvät ruukut tarvitsee ostaa kotiin vain kerran (toivottavasti)!

seinäkello ja ruukku Niittylä Home
seinäkello, ruukku, kuparinen lyhty Niittylä Home

Kupari on nyt pinnalla, joten pitäähän sitäkin vähän jossain näkyä. Tämä House Doctorin kuparinen pikkukehys on ihastuttava uutuus. Niistä tekisi mieli tehdä vaikka kollaasi johonkin seinälle ja laittaa niihin omia kuvia. Tykkään!

kuparinen kehys Niittylä Home
kultainen kello, hunajakennopalloruukku ja tuikkulasit Niittylä Home
ruukku ja lattiavalaisin Niittylä Home

Oikein rentouttavaa Juhannusta teille!
Ehkä mekin vielä päästään grillimakkaran ja saunan makuun jossain vaiheessa! :)
Miia2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Teillä on kylä kaunis olohuone ja koko koti! Hyvää Juhannusta sinullekkin.

Katariina kirjoitti...

Iloista juhannusta :)

Proudly designed by Mlekoshi playground