Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REISSUTERKUT

23.7.2014


Moi, täs vain tällainen pikatervehdys.....mä oon saanut viettää jo monta päivää maailman parhaassa seurassa, itseni kanssa reissaten ;D Ihan mahtista! Ja toki matkaan mahtuu monta hyvää hetkeä ihanien läheistenkin seurassa ympäri Suomea....mökkeillen siskon ja veljen perheen kanssa Kivijärvellä, pikavisiitti Tampereella, tädin hoivissa Kauniaisissa ja ystäviä treffaten vanhoilla kotikonnuilla Hesassa. Tänään mulla oli brillipäivä, kun vierailin Ksa-silmäkeskuksessa esitarkastuttamassa silmäni mahdollista laserleikkausta varten. Jännä nähdä, vieläkö jonain päivänä pääsisin brilleistä eroon - olis se aika huikeeta nähdä omilla silmillään! :)


Seikkailu jatkuu.....nautitaan hienoista hellepäivistä missä ikinä ollaankin!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Mulle on tehty silmien laserleikkaus 15 vuotta sitten ja en voi muuta kuin suositella tuota toimenpidettä! Päivääkään en ole katunut ja edelleen näen ilman laseja :) Menetelmätkin on varmasti kehittyneet huimasti tässä ajassa. Terkuin, Kristiina

Helinä kirjoitti...

Piti aivan käydä lukemassa useampi kirjoituksistasi. Kesällä kun ei tule paljon blogissa vietettyä aikaa (muutenko sadepäivinä). :D Kivalta kuulostaa reissusi ja tsemppii siihen että saisit brillit joskus pois silmiltä. Minä ne vasta pari kuukautta sitten hommasin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Wow, amazing blog layout! How long havе you been blogging
fߋr? yоu made blogging look easy. Ƭhe overall look оf your website is excellent, lеt
ɑlone tɦe content!

Here iss mү blog: Russian Dash Cam

Miia kirjoitti...

Kristiina, no onpa mukava kuulla että sinulla on leikkaus onnistunut! :) Joo onhan ne menetelmät kehittyneet ja hinnatkin tulleet kovasti alas. Silti vähän lieveilmiöt jännittää, jos niitä omalle kohdalle sattuisi. Mutta katsotaan miten tässä käy...

Helinä, kiva kun poikkesit ja kirjoitit kommenttiakin :) Nykyään sa niin hienoja laseja, jotka on kuin asusteita, joten siltä kannalta en meinaisi välttämättä edes leikata silmiäni kuntoon, vaikka se iso helpotus olisikin arjessa! Onnea uusille laseillesi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä pitkästä aikaa päivän asu-postauksia? :)

Proudly designed by Mlekoshi playground