Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Romantically Bohemian Bedroom Look

3.7.2014Mitä tulee uuden kodimme sisustukseen, niin etsin puuttuvia paloja kunnes ne löydän ja kaikki palat kolahtavat kohdilleen. Sitten vasta voin huokaista, kun kokonaisuus miellyttää - ainakin minua! ;) Onneksi tässä talossa ei tarvitse muita miellyttääkään, kuin omaa silmää - mies on antanut luovuudelleni vapaat kädet ja seuraa vain huvittuneena vierestä, kun minä säädän (no ei aina niin huvittuneena). :) Tähän harmonian metsästykseen voi kulua vuosia ja kokeiluja on välissä useita, mutta vain ne oikeat jutut tulevat jäädäkseen. Nyt makuuhuoneeseemme on löytynyt vähintäänkin miellyttävä, seesteinen kompromissi: boheemimpi tyylilaji, jota en itseasiassa edes osannut aiemmin etsiä. Löysin House Doctorilta, merkiltä joka ei tunnu pettävän ja on kuin kotiimme tehty, Artwork-maton sekä Simple-pellavatekstiilit. Matto on ihanan orientaali (vie mieleni taas Egyptin kaukomaille), cozy ja trendikäs - se istuu tänne kuin nenä päähän ja antoi harmaaseen huoneeseen kunnon lämpimän säväyksen! Koitin sovittaa makkariimme aiemmin harmaan, mustan ja kylmien sävyjen mattoja, mutta taas nähtiin, miten vastakohdat toimivat parhaiten! Jei, taas on yhden tilan sisutushuolet hetkeksi ratkaistu! :D

matto, pellavapäiväpeitto, -raitatyyny ja -ruostetyyny Niittylä Home | aluslakana, harmaat tyynyt H&M
harmaaksi malaattu Bekväm porrasjakkara IKEA | matto House Doctor, Niittylä Home
harmaa pellavatyynynpäällinen H&M | ruoste pellavatyynynpäällinen House Doctor, Niittylä Home

Verhot uhkasin jo talvella vaihtaa valkoiseen kevään tullen, mutta vielä vähän vaiheessa ollaan sen suhteen. Olen saanut sentään jo yhden verhon ommeltua, että hyvin menee! ;D Vinkit ostopaikkoihin sekä kankaalle että tangolle löydät kuvatekstistä (*klik). Kuvatekstit toimivat siis linkkeinä, mikäli tuote löytyy netistä näin äkkiseltään googlaamalla. Ompelin verhoon romantiikkaa lisätäkseni kiristysnauhan tuohon yläosaan. Tämä huone on kyllä nyt oikein pellavan riemuvoittoa, sillä kaikki tekstiilit ovat mattoja lukuunottamatta pellavaa! :) Minkäs sille voi, kun se vain on niin kaunista! <3

verhon pellavavoileekangas Ellos | verhotanko ja renkaat Kodin1
Game-pöytälamppu House Doctor, Niittylä Home | tyynyt kts. ylempää

Rennon tyylin makkariimme toi ei vain boheemi matto, vaan myös tämä House Doctorin Simple-pellavapäiväpeitto. Tykkään sen kevyestä ja ilmavasta lookista, joka ei ole liian hallitseva. Monesti näin leveälle sängylle (180cm) on vaikea löytää ison pinta-alan päiväpeittoa, joka ei vedä kaikkea huomiota itseensä. Tämä peitto antaa tilaa hengittää ja on myös siitä kätevä, että se lähtee pois ihan helposti heittämällä ja vie lattialta vähän tilaa. Pellavakangas saa olla rypyssä ja on ajattoman kaunis! Valkoisen reunalakanan kanssa ilme on romanttinen ja sopii hyvin yhteen verhon kanssa. Tämä ihana tuote ratkaisi monta ongelmaa - mikä hyvä löytö! :)

pellavapäiväpeitto House Doctor, Niittylä Home
punaraitamatto House Doctor, Niittylä Home

Tässä huoneessa tulee vietettyä vähän liikaakin aikaa, sillä täällä on myös kotitoimistoni eli tietokonepöytä. Sen nurkkauksen päätin säästää silmiltänne, heh. ;)
Kyllä mä niin tykkään nyt tästä rennosta tyylistä - mitenkäs te? :)
Kiitos, kun jaksatte yhä seurata sisustusintoilujani! <3
Miia


5 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Hurjan kaunista, ei ihme että viihtyy tuossa huoneessa hyvin. Ihana matto.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat tekstiilit ja matto. Kaunis huone kokonaisuudessaan.
Pidän sisustustyylistäsi paljon.
Kiva, kun laitat suorat linkit kauppaasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat tekstiilit ja matto. Kaunis huone kokonaisuudessaan. Pidän sisustustyylistäsi paljon. Kiva, kun laitat suorat linkit kauppaasi :)

Kesäpäivä kirjoitti...

Kaunista.

Miia kirjoitti...

Kiitos ilahduttavista kommenteista :)

Proudly designed by Mlekoshi playground