Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HEINIÄ TERASSILLE

15.8.2014Kävin tänään poimimassa omalta pihalta vähän heiniä terassille. Ne toivat sinne heti ihanan syksyisen värityksen ja tunnelman. Vielä pitäisi viritellä lyhtyjä ja lamppuja kattoon, niin terassi alkaisi olla valmis hämäriä syysiltafiilistelyjä varten.


Perjantai on ihaninta aloittaa omalla terassilla hyvän kirjan kanssa ilta-aurinkoa katsellen. Viimein saa heittää koivet kattoon!Terassimme on mielestäni unelmien täyttymys. Siellä on hyvä katteen alla ottaa aurinkoa, ruokailla ja istuskella sateen ja tuulen suojassa. Vain muutamilla oikein kovilla myrskyillä, kun vettä on satanut lähes vaakatasossa, on pehmusteita ja tyynyjä tarvinnut kantaa sisälle sateen suojaan. On mielestäni kiva, kun tyynyt ja kalusteet pysyvät hyvänä ja ne voi huoletta jättää aina yöksikin ulos paikalleen. Ja tuo keinu on vaan niin kiva paikka istua aamu- ja iltateellä! <3


Kauniin sävyiset sisustustyynyt ovat House Doctorin mallistosta ja saatavilla nyt nettikaupastamme täältäKyllä täällä vähän väliä ukkokultani kanssa huokaillaan ja nipistetään toisiamme kilpaa, että nyt me todellakin eletään sitä unelmaamme! <3

Kaunista viikonloppua teillekin,
Miia


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tosiaan viihtyisän oloinen tuo teidän terassi :) Meillä oman sisustaminen vielä pahasti kesken. Siksi kysyisinkin että mistä nuo ihanat rottinkikalusteet olet hankkinut. En ainakaan löytänyt niitä nettikaupastasi. Miellyttävät kovasti silmää yhdessä noiden tyynyjen kanssa!
T.Mari

Miia kirjoitti...

Hei Mari, kiitos kommentistasi. Kalusteet ovat nettikauppani kautta tilatut Bloomingvilleltä, mutta niitä ei valitettavasti riittänyt enää myyntiin asti. Tuotteet loppuunmyytiin Tanskassa nopeaa. Toivottavasti niitä saisi ensi kesänä taas, niin sitten tilaamme niitä heti isomman erän. Terassin sisustus on kivaa, mutta ei aina niin helppoa, kun vaihtoehtoja tilan käytölle on monenlaisia. Itsekin mietin ruokailuryhmää, riipputuolia jne. Mut tähän sit päädyin! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground