Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MENNEEN PÄIVÄN ASU

28.8.2014Tämä ei ole tän päivän asu, vaan alkusyksyn postaus, joka on jäänyt julkaisematta. Meneehän tää nyt siis paremman puutteessa. ;) Asu ei, kuten en minäkään kuvista päätellen, ole mitenkään huoliteltu, mutta oon niin innoissani tästä pitsineuletakista, et siksi haluan tän linkin jakaa teille. Tää pitsineuletakki löytyi pinterestin kautta Sheinside-nettikaupasta, missä on edullisia vaatteita....sieltä tekee hyviä löytöjä varsinkin pitsi- ja juhlamekkopuolelta. Kauppa oli hyvä löytö! <3Nää kesäiset simpukkasandaalit, jotka ehti helteillä olla vähän aikaa mun työkengät, löysin urheiluliikkeen alesta just sopivasti pari päivää ennen töiden alkua. Merkki on O'NEILL. Voi löytyä jostain alesta vielä googlaamalla. Tosi hyvät jalkaan....pitääpä jatkossakin katella työkenkiä näistä surffimerkeistä! 


Neuletakissa on kivat kuviot. Itse käytin tätä neuletakkia ihan vaan rennosti haaremihousujen kanssa, mutta se sopii juhlaankin esim. mekon kanssa.


Nahkamatto Niittylä Home

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis neuletakki ja ihanat sandaalit :) Onko sulla kokemusta tuon nahkamaton puhdistamisesta? Se olis kiva, mutta puhdistaminen mietityttää :)

Marjukka kirjoitti...

Kiitos linkistä kivaan kauppaan! Tykkäisin itsekin tuosta neuletakista ;)

Maria/Ruissydämiä ja rustiikkia kirjoitti...

Nätti neuletakki ja kivoja kuvia! :)

Miia kirjoitti...

Kiitos Maria rohkaisusta, mä niin jännäsin taas omia kuviani et en meinannut uskaltaa postata ;)

Marjukka, ole hyvä...se kauppa on koukuttanut jo mut, kääk! ;)

Milla, en ole vielä pessyt, mutta jos olisi ollut tarvetta, niin varmaankin jollain sappisaippua tahranpoistopesuaineella pesisin varovasti paikoittain. En usko et matto pienestä paikoittaisesta kastelusta närkästyy, mut kokonaan en sitä menisi upottaan veteen. Tää on sellanen matto, jonka kanssa vaan pitää elää varoen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos nettikauppavinkistä! :) Millainen on sieltä tilattujen vaatteiden laatu?

Proudly designed by Mlekoshi playground