Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ETEISEN KAUNOTAR

25.10.2014
Meidän eteinen on ollut pidempään jotain vailla. Se on ollut hiukan tyhjän ja kolkon oloinen mataline kalusteineen ja kaivannut ryhtiä jostain korkeammasta kalusteesta. Mutta nyt se on saanut sen, mitä kaipasikin. Huutokaupasta löytyi ihastuttava, kauniisti entisöity vanha peilipiironki. Tästä tuli mun aamun lempipaikka meikkaukseen, kun eteisessä on paremmin luonnonvaloa. Tuolla toisessa pikkukaapissa säilytänkin nykyisin meikkipussiani. Kaappi sopii mielestäni hyvin yhteen tilan tapetin, vanhan maton ja messinkisen antiikkilampun kanssa - vähän kuin se olisi tätä paikkaa varten tehty! Eikö olekin mukava tunne, kun löytyy se oikea kaluste johonkin tilaan ja palat ns. loksahtavat kohdilleen? :)


Eteisen lampun olen yleensä koristellut jouluksi jollain riipuksilla, joten nyt sinne pääsi roikkumaan nettikauppaamme juuri saapuneet paperiornamentit. Valkoiset ornamentit ovat paksua tukevaa pahvia ja niissä roikkuu nätit messinkiset helmet ja kivet. Tämä kolmen setti on esim. ihana lahja ystävälle, tykkään!


Toinen nettikaupan uutuustuote löytyy myös tältä kaunistautumispöydältä. Nämä messinkiset, lasiset säilytysrasiat myydään myös kolmen eri kokoisen boxin settinä. Näissä on kiva säilyttää kauniisti esim. lempikorujaan/kelloa jne.


Tällaisia sisustusjuttuja tällä kertaa!
Käykäähän tsekkaamassa shoppimme, sinne on saapunut jo ihania joulujuttuja ja muitakin syksyn uutuuksia!
Take care <3
Miia

4 kommenttia:

Leena-Emilia kirjoitti...

Kaunis piironki ja ihana tunnelma! Aurinkoisia lokakuun viimeisiä päiviä teille! t. Leena-Emilia

Hyvä Mieli kirjoitti...

No onpas todellinen kaunotar! Sopii juuri tuohon.
Ja kyllä, on tosi kiva, kun löytää sopivan ja kauan etsimänsä. Maltti on valttia;)

Elisa LPP kirjoitti...

Todella kaunis piironki <3

Minttu kirjoitti...

Ihana lipasto!
Itselläkin hakusessa, tummana tosin, :)

Proudly designed by Mlekoshi playground