Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaappien syyssiivousta

6.10.2014


Ollaan eilen koko perheen voimin siivoiltu kotia ja laitettu kausivaatteita varastoon jne. Paljon olisi kirppikselle laitettavaa, mutta mulla ei tunnu löytyvän aikaa laittaa omaa tavaraa myyntiin (nettikaupassa on sitä hommaa riittävästi). Turhan kiireisenä äitinä just ja just muistan ostaa lapsille tarvittavat uudet vaatteet, kun taas huomaan, että vanhat on kulunu puhki tai jääneet pieneksi. Mut nyt päätin ottaa itteeni niskasta kiinni ja laittaa jotain poiskin päin, eikä vaan ostaa uutta. Loin elämäni ekaa kertaa tunnukset tori.fi-sivuille ja huutonetistäkin mut taas löytää tunnuksella landelady (huutistakaan en ole käyttänyt vuosiin, viimeksi ennen rakentamista). Tää netissä myyminen on hyvä juttu ja saa tavaran hyvin liikkeelle, mut tosi työlästä. Aloitin siis nyt tällai helposti laittamalla myyntiin viimeisimmät virheostokseni verkosta. Tuotteet löytyvät vieläkin sheinside-kaupasta, mutta multa saat ne vähän halvemmalla ja säästämällä ulkomaan postikulut. Nää vaatteet on kivoja, mutta koot tuolta tilattuna on normaalia pienempiä, joten nää oli kaikki mulle pieniä. Toivottavasti joku petit nainen saa näistä itelleen edullisesti hyvää arkivaatetta!


Mä vieläkin pähkäilen, et alkaisinko käyttää huutista vai toria. Kumpaa te suositte ja miksi? Olis kiva kuulla teidän kokemuksia. Laittelen vaatteita myyntiin lisää vähitellen, joten voit käydä tsekkaas tori-sivujani toistekin tosta linkistä sivupalkissa. Lastenvaatteitakin olis tulos myöhemmin!Photos by Sheinside

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Kannatan toria :)

Anonyymi kirjoitti...

Tori on mun mielestä kätevämpi, kun ei tarvi luoda tunnuksia välttämättä. Mutu-tuntumalla tori.fi vaikuttais jopa tehokkaammalta tätä nykyä kuin huutis, mut riippuu varmaan mitä myykin. Myös FB-kirpparit on toimivia, jos sellainen omalta asuinalueelta löytyy.

Kiitos inspiroivasta ja elämänmakuisesta blogista! :) - Innu

Proudly designed by Mlekoshi playground