Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOTONA med DANDESIGN

21.10.2014Vähän on mieli vielä maassa, kun syysloma meni vaan yöpuvussa ja villasukissa tallustellessa flunssan kourissa. Tänään kävin työterveydenhoitajalla ja sekään käynti ei paljoa mieltä kohottanut, kun näille virusperäisille taudeille ei vaan voi mitään. Ei ole mitään ihmelääkettä, joka antaisi voimia väsähtäneelle ja veisi taudit mennessään. Pitkittynyt sairastelu vaan tekee arjesta ja työnteosta niin hankalaa. Onneksi lapset ovat meillä kuitenkin pysyneet terveinä toistaiseksi. Eniten kaipaan liikuntaa, joka piristää ennen kaikkea mieltä. Alkusyksystä aloitin niin innokkaana uinnin ja kuntosalilla käymisen, mutta se lopahti lyhyeen flunssan tultua. Kun on ollut nyt liikkumatta pitkään, niin huomaa, miten tärkeää urheilu on ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Kun se jää pois, niin tuntuu, että tilalle tulee monta muuta vaivaa alakulosta niskakipuihin ja migreeniin. No, tää on niin tätä elämää - aina ei voi olla kivaa ja varmasti niitä hyviä aikoja osaa sitäkin enemmän sitten arvostaa, kun on vertailukohtaa! Kevättä odotellessa - syksy/talvi ei oo mun juttuja!

Tästä valitusvirrestä (sori H&S hyvästä pohjustuksesta!) siirryn kuitenkin nyt esittelemään teille uutta mielenkiintoista nettikauppaa, jonka nuoruuden ystäväni vaimonsa kanssa on hiljan perustanut. DANDESIGN myy itse kuvittamiaan julisteita lapsille ja lastenhuoneiden sisustukseen. Suloisista eläinhahmoista tykästyin eniten tähän bambiin ja alemman kuvan A-julisteen lampaaseen. Dandesign on luvannut teille, blogini lukijoille alennuskoodin NIITTYLÄ30, jolla saatte tilauksesta viikon ajan 30% alennuksen, eli 28.10. asti. Ottakaa etu käyttöön!
Näin kotoillessa kudonta on ollut suurin iloni aihe. Aloitin juuri elämäni ensimmäisen villapaidan pojalleni (lasten paidalla on hyvä treenata ennen kuin teen itselleni, siitä kuvia myöhemmin) ja olen viimeistellyt kesken jääneitä sukkia. Noiden söpöjen sukkien kuviot olen kopioinut Muita ihania -lempiblogistani.

julisteet saatu DANDESIGN


4 kommenttia:

miia ketunkololla kirjoitti...

Ihana bambi, lamppu ja apina. Moi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ostin ystäväni pojalle aikoinaan samanlaisen apinan, eri värisillä raidoilla. Olen etsinyt samanlaista uudestaan, enkä muista merkkiä. Pyytäisin pientä apua sinulta.. Mikä tuon apinan "merkki" on?

Anniina

Miia kirjoitti...

Toki, se on Maileg.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos!

Proudly designed by Mlekoshi playground