Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIYrttikalaa, hyasintteja ja kalenteriluukkuja

5.12.2014


Tässä vähän meidän arkea ja joulun tuloa tunnelmakuvin. Vähitellen joulu on hiipinyt kotiimme tähtien, jouluvalojen ja hyasintin tuoksun myötä. Mitään punavoittoista sisustusta tai tonttuja en ole vielä päästänyt sisälle, vaan aika hillitysti olemme lähteneet joulua koristamaan. Varmasti sitten lähempänä aattoa Mailegin possut ja nisset valtaa taas alaa, mutta nyt nautin ihan yksinkertaisesta tyylikkyydestä ja kullan hohdosta sisustuksessa.

Olen mukana Järvikylän yrttihaasteessa ja viimeksi postasin yrttiruokavinkkini täällä. Tällä kertaa sain lahjaksi itselleni vähän vieraampia yrttejä, kuten Thai-basilikan ja rakuunan, mutta päätin ennakkoluulottomasti kokeilla niitä lohiruokaan....ja hyvää tuli! Varsinkin Thai-basilika antaa ruualle kivan itämaisen maun ja sitä käytetään paljon thaimaalaisessa ruuassa. Lisäsin kalan päälle myös limetin kuorta, limetin nesteen ja tietenkin suolaa ja voita. Suosittelen ostamaan rohkeasti erilaisia yrttejä, sellaisiakin joita et normaalisti ostoskärryysi laita. Paljon hyviä yrttireseptejä saa täältä.

kultainen talouspaperiteline Niittylä Home


Mailegin sukkajoulukalenterin kiinnitin makuuhuoneemme uuteen seinähyllyyn, josta sitten aamulla poika poimii lahjansa kömpiessään viereemme.


Täällä on viime päivinä leikitty paljon leegoilla ja koottu vanhoja legojuttuja kokoon. Melkoista palojen metsästystä!

kultainen kynttilänjalka Niittylä Home
kultainen kynttilänjalka Niittylä Home

Kävin jokin aika sitten Tampereella pikaisesti mieheni kyydillä, kun hän kävi siellä opiskelemassa. Löysin ihanan kirpputorikahvila Tarinan, jossa myytiin paljon vanhoja aarteita. Aivan ihastuttavan tunnelmallinen paikka - mummolahenkinen kahvila, jossa herkut tarjoillaan vanhoista Arabian astioista! Löysin sieltä kotiintuomiseksi tämän vanhan kultajalkaisen pöytälampun ja sen vieressä näkyvän vanhan lasisen kukkamaljakon. Voisin niin kuvitella kahvittelevani tuolla useamminkin, jos asuisin paikkakunnalla. <3


Leppoista perjantaita!
Miia


Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground