Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PIKKUJOULUJA

1.12.2014
Aika on taas vierähtänyt liian nopeaa. Täytyy oikein rehellisesti sanoa, että tämä vuodenaika ja elämäntilanteemme ei ole paras mahdollinen mun bloggausharrastukseeni. Mies opiskelee töiden ohella, joten hän varaa useimmiten ymmärrettävistä syistä kotikoneemme iltaisin ja lapset pitävät mut kiireisenä sitäkin enemmän. Myös mulla on töissä lukukauden kiireisin aika, kun kokeita ja aineita on lähes parisenkymmentä nippua odottamassa korjausta. Joten vähän nyt viiveellä tulee nämä mun postaukset, mutta täällä silti olen jo jouluhengessä mukana! :)


Meillä on onneksi arjen ja työn vastapainoksi ollut viikonloppuisin laatuaikaa ystävien kanssa ja kivoja juttuja, kuten juhlia ja pikkujouluja. Ystäväperheemme kauniissa kodissa ollaan ruokailtu yhdessä, seurusteltu ja nautittu leppoisista lepopäivistä.  Tässä tunnelmia meidän naisten pikkujouluillasta. Kuunneltiin joulumusaa, nautittiin takkatulen lämmöstä, juotiin glögiä ja parannettiin maailmaa kutomisen lomassa. Ihan parasta! <3


Ystävän tarjoama Nurnbergin punaviinillä höystetty jouluglögi on aika herkku joulun juhlajuoma, joka vie mielen Keski-Euroopan joulutoreille. Sinne on kyllä vielä joskus päästävä!


                 Photos by Heidi S.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! Ompas ihanan jouluisia ja tunnelmallisia kuvia <3

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia!

Proudly designed by Mlekoshi playground