Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Eka kerta

3.2.2015Hihii, en voinu vastustaa tota otsikkoa....kyse on siis ekasta kutomastani neuleesta! ;) Oon koko talven väkertänyt montaa kudontajuttua yhtäaikaa....aina vähän fiiliksen mukaan valitsen, mitä teen milloinkin. Mulla on ollut jo pidempään suunnitelmissa tehdä itselleni pari neuletta, mutta kokemusta neuleen teosta ei vielä yhtään. Vaikka tykkään haastaa itseäni yhä vaikeammilla kudontatöillä, niin nyt ajattelin kerrankin olla realistinen ja testata neuleen tekoa ensin lapselleni. Pienestä "testiversiosta" on hyvä lähteä liikkeelle. Ja kyllähän mä onnistuin, ihanan neuleen sain pojalle valmiiksi 7 veljestä langasta, jee! :) Kiitos myös tuhannesti käsityön ope kollegalleni, joka on ollut henkisenä tukenani tässä haasteessa! <3


Tämän neuleen mallin olen bongannut Novitan talvi 2013 lehdestä. Löydät ohjeen TÄÄLTÄ. Värit ovat meleerattu vaaleanruskea (060) ja vaaleanruskea (627). Malli on tarkoituksella vähän pidempi ja käy ihan yhtä lailla tytöillekin, vaikka se on nimetty "pojan neulepaidaksi". Tytölle tekisin tästä varmaan vielä vähän pidemmän, niin se olisi kiva pelkkien legginsien kanssa.


Meidän Elia-poika on nyt 6,5v ja n. 126 cm pitkä. Hänelle tein tämän ohjeen koon 130 cm mukaan ja se on juuri täydellinen. Hihojenkin pituus meni ihan nappiin.


Poika on tyytyväinen ja minä myös. Nyt uskallan aloittaa neuleiden teon myös itselleni! :) 


Kuvissa näkyvä samettinen, sinapin sävyinen tyyny oli ihana löytö H&M:ltä. Sinapinkeltaisen viltin ja lampaantaljan löydät taas meiltä Niittylä Homesta (linkit kuvatekstissä).

samettityyny H&M | lamppu House Doctor | viltti Au Maison | lampaantalja  Bloomingville

Hip hei, kudonta ja tuo poika sydämeni vei! <3
Miia
3 kommenttia:

Dagdrömmar kirjoitti...

Onpa tosi hieno neule. Ja niin sopiva pojalle. Hän näyttää niin tyytyväiseltä :)
~M~

Kesäpäivä kirjoitti...

Onnittelut! Olet kyllä taitava!

Kerttu kirjoitti...

Kaunis neule ja kivat värit.

Proudly designed by Mlekoshi playground