Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KEVÄTVALOSSA

8.2.2015Voi tätä onnea, mikä tulee sisimpään keväisestä valosta ja auringosta valkoisilla hangilla. Onko mitään parempaa, kuin tämä kevään tulo ja kesän odotus?! :) Kaikki talven pimennossa ollut alkaa taas loistaa kirkkaana ja kauniina, kun valo heijastelee ja sädehtii. Esineet tulevat esiin erilailla kotona ja tulee kieltämättä kova siivousvimma...pölyt äkkiä pois pinnoilta ja ikkunoista. Mulla on ainakin herännyt taas kova into laittaa kotia, tuulettaa ja puhdistaa. Valokuvauskin on nautinnollisempaa, kun valo heijastelee kauniisti kodissa. Nämä meille viime viikolla saapuneet House Doctorin käsintehdyt maljakotkin ovat niin ihania auringonvalon heijastellessa niihin. Lasin ilmakuplat näkyvät niissä kivasti. Tykkään tästä kuvasta kovasti. Tässä näkyy keittiömme aamuinen kevätauringon tuoma fiilis niin konkreettisesti. Herääminenkin on tuntunut viime päivinä helpommalta, kuin on valo jo aamulla vastassa.

maljakkosetti House Doctor
 Me on nautittu viikonlopusta kovasti ulkoillen. Viimein meidän pojat alkavat olla terveitä flunssastaan ja vaikka molemmilla on vielä antibiottikuurit kesken, niin voimme jo elää normaalia arkea. Sisällä askartelu ja piirtäminen keittiön pöydän ääressä on vakiohommaa viikonloppuisin. Keittiön klaffipöydän laatikot ovat siitä kätevät, että niihin saa lasten askartelutarvikkeet ja paperit helposti piiloon, mutta lähelle. Elia avaa monesti jo aamusta laatikon ja alkaa ihan itse ideoimaan ja luomaan omia juttujaan. Hän on sellainen näpertäjä - äitin poika! <3Piirrustuskynät meillä on laitettu esille tähän vanhaan lasipurnukkaan. Kiva, lapsekas väripilkku keittiössä!


Etupihalla pojilla on oma mäki, josta he tykkäävät laskea mummun antamilla potkulaudoilla. Terassilla on aika talvinen näky, mutta ei mene enää kuin kolme kuukautta, niin tuokin paikka herää taas eloon. Sitä odotellessa! <3


Niittylä Homen keväisiä uutuuksia saapuu meille kokoajan lisää. Tässä yksi kaunis ja herkkä uutuus, hempeän munakoison sävyinen maljakko. Voin jo kuvitella, miten ihanan asetelman tuohon yksinkertaisen tyylikkääseen maljakkoon saa kesäisistä oksista tai leikkokukista vedessä. Kirkas, vähän sävytetty lasi tuntuu olevan nyt kevään sisustusjuttu.

maljakko House Doctor
Tämä pronssinen tarjotin on ollut valikoimissamme jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta sain sen kuvattua. Moni tuote onkin odotellut keväistä valoa kuvausta varten. Meillä se koreilee keittiön astiakaapin päällä.

pronssitarjotin Nordal

Kevät on tuonut mulle tullessaan myös uusia ruokatottumuksia ja liikuntamuotoja. Niistä lisää myöhemmin.
Oikein inspiroivaa alkavaa viikkoa teille!
Miia2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olin taas hetkeksi unohtanut blogisi, ja olikin ihana lukea 8 uutta juttua peräkkäin. Jätän kommentin nyt vain tänne, mutta paljon kauniita kuvia ja ajatuksia, olet niin ihanan aurinkoinen ja rehellinen. Ja nuo pikkumiehen posetuskuvat oli hurmaavia tuossa eka kerta- jutussa! God bless 😊

Miia kirjoitti...

Voi kiitos kauniista sanoista ja kun vaivauduit kommentoimaan...lämmittää mieltä kovasti <3

Proudly designed by Mlekoshi playground