Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kevätinspiraatiota

20.4.2015Kevään ensimmäiset oikein lämpimät ja aurinkoiset päivät ovat nyt täällä. Mieli on odotusta täynnä - ihana kesä lähenee viikko viikolta! Mulle iski matkalla töistä kotiin ensimmäinen kevätinspiraatio ja suuntasinkin kauppaan hakemaan vähän puutarhalukemista. Viherhuoneeseen en ole vielä jaksanut panostaa ja se on yhä tyhjillään ja siivoamatta talven teloilta, mutta nyt iski fiilis laittaa se mahdollisimman pian taas kukkaloistoonsa ja nätiksi, jotta pääsen sinne pian fiilistelemään aurinkoa. Viherhuoneessa on tällä hetkellä vain muutama talvehtinut pelargoniruukku, joista uusi elämä jo kasvaa. Se on hyvä alku! <3Voi tuota kukkaloistoa ja puutarhainspistä....tuollaisen pesän kun saisi luotua itsellekin jonnekin! <3


Halusin hemmotella itseäni myös salaattibaarin herkuilla ja nauttia ruokani rauhassa viherhuoneessa ennen kuin meidän rymysakki saapuu kotiin. Oma hetki hiljaisuudessa on tärkeää hälyisen päivän jälkeen!
Kun tästä vielä vähän voimistun, niin voisin alkaa hiljokseen pesemään ikkunoita ja tuulettamaan viherhuoneen tekstiilejä. Sitten voisinkin jo ostaa sinne ensimmäiset orvokit! :)

Hyvää kevätpuuhastelua ja aurinkoa viikkonne,
Miia2 kommenttia:

Flickan på landet kirjoitti...

Ihana blogi ja tosi ihana keittiö teillä 😊 mistä tämä musta teekannu on ostettu?
Terv. Pamela

Miia kirjoitti...

Hei, kiitos! Se löytyy nettikaupastamme :)

Proudly designed by Mlekoshi playground