Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fiskarsin antiikkipäivät 9.-12.7.2015

13.7.2015


Heippa taas, blogissa onkin ollut hiljaista reissujen vuoksi. Ja sehän tässä kesässä parasta onkin! :) Ollaan oltu poikien kanssa kahdella lastenleirillä ja juuri saavuin kotiin Helsingistä ja Raaseporista. Olin sekä Billnäsin että Fiskarsin antiikkipäivillä ja molemmista löytyi kivoja juttuja kotiintuomiseksi. Tässä näette joitain tunnelmia Fiskarsista ja kuvia minua kiinostaneista näytteilleasettajista siellä. Fiskarsin ruukin alue on todella kaunis, hyvin huolehdittu ja viihtyisä. Siellä olisi voinut viettää pidemmästikin aikaa ihanissa kahviloissa istuskellen, mutta itse tähtäsin suorinta tietä antiikin luokse sateenuhan alla. En voinut olla ihastelematta myös näitä vanhoja taloja ja niiden suloisia puutarhoja Fiskarsin alueella. Onnekkaita ovat he, jotka näissä saavat asustaa kaupungin pölyiltä suojassa! <3Kauniita sisustuksia ja esineitä oli mm. Antiikkiliike Anna-Stinalla Tampereelta ja Helsiinkiin hiljan avatulla VSE:llä. Itse ostin viimeksimainitulta vanhoja hopeisia ottimia juhlakattausta varten. Kiitos Amandalle niistä sekä kutsusta tapahtumaan! :)Tässä VSE:n tytöt ja uusi yrittäjä Amanda Kääriäinen (oikealla). Hänet löytää Annankadulta!

Torimyyjältä löysin pojalleni kivan vanhan Wilsonin tennismailan. Ostin tuon turkoosin ja meinaan laittaa sen lastenhuoneen seinälle! :)


Näytteilleasettelijana oli myös vintagevaateliike Vintage Mary Tammisaaresta. Löysin keräilemiäni astioita hyvään hintaan myös kuopiolaisesta Vilin Valinnasta.


Tapio Wirkkalan suunnittelemien esineiden ja astioiden keräilijöiden iloksi löytyi yritys nimeltä Brummer & Brummer Oy.


Mun yksi suosikeista oli Antik Helen Kokkolasta. Heidän pisteensä oli niin kauniisti koristeltu kesäisillä kukilla, kasveilla ja mansikoilla. Ihastuttavaa työtä ja taidonnäytettä! <3

Tapahtuma teki muhun vaikutuksen ja pahaa pelkään, että tänne on tultava toistekin! :D
Miiapostaus tehty yhteistyössä Fiskarsin Antiikkipäivien kanssa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä kuvia! Oispa kiva päästä tuonne joku kerta. -K-

Proudly designed by Mlekoshi playground