Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pohjalaisia perinteitä

13.8.2015


Kesällä on paljon hyviä tapahtumia ympäri maata ja ainakin näihin lähimpiin pitää koittaa osallistua. Oltiin ystäväporukalla vähän aikaa sitten Isonkyrön 1700-luvun markkinoilla, jotka ovat tunnelmalliset, pohjalaista käsityöperinnettä ylistävät markkinat kauniissa Isonkyrön kulttuurihistoriallisissa maisemissa. Tapahtuma kerää vuosittain paikkakunnalle paljon väkeä tekemään hyviä käsityölöytöjä. Tässä mun parhaat markkinaseuralaiset - kiitos vielä kivasta päivästä!<3


Itse ihastuin kovasti kortesjärveläisen Wärkkarin keramiikkatöihin. Noita tauluja teki mieli ostaa, mutta päädyinkin ostamaan häneltä korvikset.


Markkinoilla näkee paljon 1700-luvun ajan henkeen pukeutuneita hengettäriä. :)
Mun paras löytö oli tämä ryijy, jossa on niin kivat värit!Paljon oli tapahtumassa muutakin mukavaa....varsinkin herkkuja tuli ostettua....luontaisesti valmistettua lakritsia, vanhan ajan karkkeja, laadukasta kotitekoista toffeeta jne.
Ensi vuonna uudestaan - tervetuloa Pohjanmaalle!
Miia


2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Oli tarkoitus lähteä käymään näillä markkinoilla mutta sairastuin kovaan flunssaan niin jäi sitten väliin. Harmi, sillä tosi kivalta näyttää! Ehkä jo ensi vuonna. <3 Hienon löydön teit. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi seurasta ja mukavista afterpartyista! :D

Proudly designed by Mlekoshi playground