Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ulkorappujen laatoitus & koristelistat

9.9.2015


Ennen ja jälkeen kuvat keväältä ja tästä hetkestä - huomaatko mitään eroa? :)
Tässä näkyy nyt miten raksa on vähän edennyt....talon vaakalistat ovat paikallaan ja myös betoniraput ovat saaneet uuden pinnan eli laatat.
Hiljaa hyvä tulee!Vähän mulla oli aluksi haikea mieli luopua betonirapuista, jotka olivat omalla tavallaan karun komeat. Emme kuitenkaan olleet alunperinkään tehneet betonirappuja sillä ajatuksella, että emme niitä laatoittaisi, joten ne eivät olleet kovin siististi tehdyt ja niissä oli paljon epätasaisuutta. Ja onhan ne nyt laattapinnalla paljon helpompi pitää puhtaana. Lopputulos on kuitenkin näin huomattavasti siistimpi. Nämä kauniit harmaat ulkolaatat löysimme Kaakelikeskuksen mallistosta. Laatat ovat nimeltään Dom newstreet fog.


Rappujen laatoitukset tuli meille tekemään mieheni veli, joka on tehnyt taloomme myös mm. vesieristykset kylpytiloihin. Hän toimii rakennusmiehenä Etelä-Pohjanmaan alueella ja jälki on aina hyvää - voin lämmöllä suositella! :) Löydät hänen yhteystiedot täältä. Tämän suvun miehillä on pitkät perinteet rakennusalalta, joten nähtäväksi jää miten käy meidänkin poikien...yleensä omena ei kauas puusta putoa! ;)
1 kommentti:

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Onpa todella kauniit! Niin kuin koko talonnekin!

Proudly designed by Mlekoshi playground