Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kotoilua

10.11.2015


Heippa pitkästä aikaa! Syksy on vähitellen kääntymässä talveen, huoh! Tuo talven pimeys ei ole koskaan ollut musta kiva juttu, mutta toisaalta kosteus ja kalseus ulkona saa ihmisen nauttimaan kodin lämmöstä ja suojasta enemmän. Jotenkin on ihana vetää villasukat jalkaan ja kotoilla, kun ulkona sataa räntää. Varsinkin kun olen vielä tämän syksyn työttömänä, niin koitan nyt nauttia rennosta vapaa-ajastani ja tehdä opiskelujen ohella välillä jotain mukavaakin. Ei täällä kotona kyllä ole aika pitkäksi käynyt. Olen tänä syksynä kääntänyt yhden kirjan ja tosiaan kulkenut Vaasassa 120 km:n päässä opiskelemassa n. joka toinen-kolmas viikonloppu. Arjessa sitten kuskaan lapsia, teen ruokaa ja aherran opintojen etätehtävien kimpussa. On ollut mukava saada erilainen syksy ja kokea miltä se tuntuu, kun ei ole työstressiä! No kohta tämäkin autuus loppuu, sillä sain open töitä taas kevääksi. Kyllä mä oikeesti oon siitä innoissani - on hienoa saada kunnon töitä ja helpotusta talouteen. Tämän vuoden loppuun voin kuitenkin nyt vielä hengähtää, sillä sitten tammikuussa alkaakin aikamoinen rutistus uudessa koulussa, uudella paikkakunnalla ja opiskelutkin jatkuvat siinä työn ohella. Mieli alkaa jo asennoitumaan siihen, että pitää ottaa ilo irti näistä parista vipasta vapaakuukaudesta. Jospa tänä jouluna jaksaisin esim. askarrella sen kauan toivomani himmelin - nyt ei ainakaan koepinot ole sen esteenä! :)


Eilen sain kodin ikkunat pestyä....siitä on nyt hyvä fiilis. Kohta on kiva sitten laittaa jouluverhot ja tähdet ikkunoihin!


Olen tuonut jo alkusyksystä oliivipuun sisälle terassilta, mutta nyt se tiputtelee paljon lehtiä. Harmittaa! Onko joku teistä saanut oliivipuun talvehtimaan tai pysymään hengissä talven yli? Olisiko kylmä huone (viherhuone/autotalli) parempi paikka kuin kuiva sisätila?Tänään aloitin seuraavan blogiyhteistyöprojektini. Ompelen mekkoa ihanasta Mekkotehdas aukuisille -kirjasta.
Siitä lisää tietoa ja kuvia sitten myöhemmin! Tästä nautin! <3


Tänään on hyvä päivä, kun saa ommella rauhassa ja illalla tulee myös Downton Abbey! :)
Iloista viikkoa,
Miia
3 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista Miia, monta kertaa viikossa käyn täällä kurkkimassa, olisiko uusi postaus jo tullut! Viikonlopun Hesaristakin bongasin tutun blogistin nimen! Kuvat ovat tosi kauniita ja tykkään kovasti blogisi harmonisesta ilmeestä ja elämänmakuisista postauksista, ihanaa loppusyksyä ja valoa päiviisi toivottaen Jossu

Marika Koskimäki-Ketelä kirjoitti...

Kotisi on niin harmoninen ja rauhallinen, tulee itselle aina hyvä olo kun piipahdan kuviasi ja projektejasi katsomassa! Jatkakaa....

Ansku kirjoitti...

No onpas nättiä :) Tsempit himmelin tekoon!

Proudly designed by Mlekoshi playground