Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIY Kainuun lapaset & uusi vuosi

1.1.2016


Hyvää uutta vuotta 2016!
Otimme uuden vuoden vastaan ystävien kanssa. Olin neulonut tälle ihanaiselle jouluksi nämä Kainuun lapaset pastellisävyissä ja mustalla pohjalla. Ne olivat muuten ekat tekemäni lapaset, joten enpä mä taaskaan helpoimmasta päästä aloittanut! :,D Eikö tullutkin ihanat - pakko kutoa itsellekin vielä joskus samanlaiset, niin sitten meillä on ystävyyden rukkaset käsissä! :)


Parhaan ystävän kanssa on ihana jakaa lahjat, kun molemmat tietää mistä toinen tykkää. Monesti naisystävä tietää jopa paremmin kuin mies, mikä toista naista ilahduttaa! Happy to have her! <3


Kainuun lapasien ohje löytyy TÄÄLTÄ. Kirjoneuleen teko on hidasta, mutta vaivan arvoista. Se on kiva, että meitä H:n kanssa yhdistää myös intohimo neulomiseen. Illanviettoomme kuuluu siis aina myös tikkuamista takkatulen tai kynttilöiden ääressä! :) 


Meille on syntymässä mukava perinne viettää myös illallista yhdessä uuden vuoden aattoisin. Nyt oli meidän perheen vuoro päästä nauttimaan ihanista kokkauksista - kiitos! Ystäviltä saa aina myös uusia reseptejä ja ideoita ruokapöytään....mm. tämä rosepippurilla maustettu levite oli herkullinen idea...voisinpa ihan ottaa tavaksi höystää arkilevitteenkin samaan tapaan.


Pikkuväki oli tietenkin innoissaan rakettien ammuskelusta, mutta kyllä mukava kokemus pojillemme oli myös päästä luistelemaan ystäviemme uima-altaalle uuden vuoden yönä. Olisipa meilläkin uima-allas....siitä näyttää olevan moneksi ja iloa lapsille ympäri vuoden. Ihan parasta! :)


Mun uuden vuoden lupaukset eivät ole kummoiset, mutta paljon onnea tuovat:
* Aion panostaa enemmän hyviin ystävyyssuhteisiin, sillä miten tylsää olisi elämä ilman heitä!
* Luen vähintään yhden vapaavalintaisen kirjan kuukaudessa.
* Syön terveellisesti ja vietän herkkupäivää vain kerran viikossa.
* En suunnittele elämää liikaa - se menee kuitenkin omalla painollaan!
* Koitan säästää rahaa matkakassaan. 
* Nautin elämästä!

<3
Miia2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Hyvää Uutta vuotta Niittylään! Ihanalta ja tunnelmalliselta näyttää teidän juhlanne. Olet neulonut tosi upeat lapaset. Olen harjoitellut kirjoneuleen neulomista, aina ne pirun langanjuoksut on liian kireitä tai löysiä. Mut vielä onnistun joku kerta!

Kiki

Hanna kirjoitti...

Onnellisia päiviä uudelle vuodelle ♥

Proudly designed by Mlekoshi playground