Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vihreä voimajuoma

13.1.2016


Hei, mitä teidän arkeen kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, tykkään töistäni ja on kiva kun olen saanut työt joululomien jälkeen taas hyvin rullaamaan. Viikonloppuisin tulee käytyä Vaasassa opintojeni takia, joten aika vähän on ollut aikaa olla vaan kotona ihan rauhassa. Jokainen vapaaviikonloppu kun ei tarvitse reissata minnekään on kultaakin arvokkaampi varsinkin nyt, kun autossa menee paljon aikaa arkena ja pyhänä. Suoritan siis ruotsin perusopintoja avoimessa. Jäi toi ruotsi aikanaan opiskelematta sivuaineeksi jostain asenneongelmasyystä. Ei vain silloin kiinnostanut....opiskelin pääaineeni enkun lisäksi aikanaan Aasian ja Tyynenmenren alueen kulttuuritutkimusta, jota en kyllä täällä Pohjanmaan maaseudulla ole tarvinnut. Taisin silloin nuorena idealistina tähdätä elämässäni vähän kaukaisemmille vesille! ;D No nyt sitä ruotsia kuitenkin työssäni tarvitaan, joten elämä opettaa joskus kantapään kautta. Näin aikuisena perheellisenä ei ole ihan helppoa enää opiskella, varsinkaan työn ohella. Mutta onneksi opintokokonaisuuteni päättyy kuitenkin pian ja viikonloppureissuja on jäljellä enää viisi kipaletta. Syyskuusta asti on siis tullut kuljettua tuolla rannikolla. On siinä toki ollut oma viehätyksensäkin päästä kaupunkiin, tuttuihin maisemiin, joissa itsekin asuin ja liikuin nuorena vaimona 12 vuotta sitten ennen Helsinkiä. Tulee varmasti tätäkin elämänvaihetta vielä ikävä!

No mutta nyt sitten tämän postauksen aiheeseen. Mä oon koittanu nyt tosiaan syödä kevyesti ja terveellisesti (ilman sokeria). Ilokseni löysin joululomalla ihanan Ella Woodwardin reseptit. Kannattaa tutustua hänen blogiin Deliciously Ella ja löytyyhän hänen ensimmäinen reseptikirjansakin jo suomennettuna. Kaikki ohjeet ovat gluteenittomia ja sokerittomia! Tästä vihreästä voimajuomasta on tullut yksi mun aamujen vakioista. Ohje löytyy enkuksi TÄÄLTÄ.- 1 päärynä
- pähkinämaitoa
- iso kourallinen pinaattia
- kaurahiutaleita
- mantelitahnaa
- vanilijaa
Ihastuin näihin luomutuotteisiin, jotka löysin ihan normimarketista. Tiesittekö, että maapähkinävoita saa myös ns. puhtaana raakaversiona, jossa ei ole lisättyä sokeria? Nam. Ja toi mantelitahna on myös ihana tuote, jonka olen kohta syönyt loppuun. Lisään sitä myös kaurapuuroon antamaan pehmoisen pähkinän maun. Suosittelen tutustumaan.


Pirteitä pakkaspäiviä sinnekin!
Miia


2 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Kiitos tästä reseptistä! :) Kyllä voimajuomaa tarvitaan tähän vuoden alkuun!

Souliina S kirjoitti...

Hienoa että opinnot sujuvat. Sama asenne ollut nuorena täälläkin ruotsi ei vain kiinnostanut. Mutta kiitoksia reseptistä menee taatusti kokeiluun.

Proudly designed by Mlekoshi playground