Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

It's never too late to study some more!

24.4.2016Pakko tehdä yksi postaus tämän elämänjakson päättymisen kunniaksi, kun jatkosta ei ole vielä varmuutta. On ollut niin hieno ja opettavainen vuosi! Kyse ei ole mistään niin suuresta asiasta kuin valmistuminen, mutta olen silti saanut tehtyä maisterin tutkintoani täydentävät ruotsin perusopinnot Vaasan avoimessa yliopistossa työn ohella, 130 km:n päässä kotoa...ja olen siitä niin onnellinen! Tämä vuosi on ollut mulle tärkeä hyppy tuntemattomaan syksyn lyhyestä työttömyysajasta käännöstyöhön, siitä opiskelijaksi ja takaisin työelämään. Tämän kevään olenkin sitten kulkenut kokopäivätyöni ohella Vaasassa viikonloppuisin opiskelemassa. Se on perheelliseltä vaatinut aika paljon, varsinkin mieheltäni, mutta me selvittiin siitä. Välillä on uupumus käynyt lähellä, mutta nyt on kaikki kurssit suoritettu kiitettävällä menestyksellä. Takana on tuhansia kilometrejä, uusia ystävyyssuhteita, mielenkiintoisia luentoja, uuden oppimista, itsensä haastamista ulos mukavuusvyöhykkeeltä, seikkailuja kaupungissa, yksi nautinnollinen hotelliaamiainen, kahvittelua ja omasta ajasta nauttimista! Päällimmäiseksi on jäänyt kiitollinen ja onnellinen fiilis tästä kokemuksesta ja niistä rakkaista ihmisistä elämässäni, jotka ovat antaneet yösijaa ja hoitaneet lapsia, jotta olen päässyt lähtemään. Mielenkiinnolla jään odottamaan aineopintojen suorittamista vielä jonain päivänä. Nyt nautin kuitenkin tästä tunteesta, kun vuoden aherrus on takanapäin ja saan alkaa kohta odottelemaan kesälomaa! :)Tähän asti vapaa-aikani on ollut niin rajallista ja opiskelujen täyteistä, että muut asiat (mm. blogi, käsityöt ja liikunta) ovat olleet tyystin tauolla. Jospa se normaali arki nyt taas voisi alkaa. Voisin hoitaa paremmin itseäni ja tehdä mukavia juttuja!
Ihana Vaasa - jäät muistoihini! <3
Miia3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Joo kyllä, aivan samaa mieltä! Ikinä ei ole liian myöhäistä opiskella :) Muistan miten peloissani olin vuosi sitten valmistuttuani, että mitäköhän elämä tuo tullessaan tästä eteenpäin, mutta hyvinhän se on kantanut. Hitaasti mutta varmasti :)

Iloa kevääseen♥

Kesäpäivä kirjoitti...

Onnittelut! Olette olleet ahkeria!

Aurinkokujalla kirjoitti...

Minäkin aikoinani opiskelin sairaanhoitajaksi ja minulla oli kuusi pientä lasta, yksi syntyi opiskelu aikana. Niin että ymmärrän miltä susta on täytynyt monesti tuntua. Hyvä sinä!
Tuuppa käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.

Proudly designed by Mlekoshi playground