Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sneak Peek to Seinäjoen Asuntomessut - Ruutu-koti

21.5.2016


Sain viettää tänään todella kivan päivän n. 50 muun bloggaajan kanssa kierrellen tulevien Seinäjoen Asuntomessujen kohteissa. Oli todella mielenkiintoista nähdä työmiehet raksalla ja saada näin ennakkoon vähän jo maistiaisia Asuntomessujen koko komeudesta. Alue Kyrkösjärven rannalla on näyttävä ja luonnonmukainen, vaikka se onkin lähellä Seinäjoen keskustan palveluita. Aika ihanaa lähiöasumista pohjalaisittain - tänne kannattaa lähteä kesällä kauempaakin!

Näyttäviä kohteita oli monia ja ajattelinkin tehdä niistä vähän erillisiä postauksia, kun millään en saa kaikkea haluamaani yhteen postaukseen. Tämä Hartman kodin kohde 33 eli "Ruutu" oli yksi ehdoton suosikkini. Se oli selkeälinjainen, käytännöllinen ja ajaton harmonisissa vaaleissa valkoisen ja harmaan sävyissä. Sen raikkaus ja vaaleus miellytti mua paljon kuitenkaan olematta kylmä tai liian kliininen. Tämä ensimmäinen kuva on kohteen keittiön tasosta, joka oli tehty kiiltävästä valkoisesta laminaatista. Se oli yllättävän tyylikäs ja hieno...itseasiassa se näytti ihan komposiitilta, mutta olikin yllätyksekseni laminaattia. Nämä 70-luvun kapeat ikkunat työtason päällä ovat taas back - vanhempieni aito 70-luvun talo on siis nyt in! :)


Ihastuin tämän kohteen kylppärin harmaaseen 60x60 seinälaattaan, joka muistuttaa vähän betonia, mutta on kuitenkin käytännöllisempi ja likaahylkivämpi vaihtoehto. Jos nyt voisin tehdä jotain toisin omassa talossa, niin nämä laatat tulisivat meidänkin kylppäriin. Paljastan laatan nimen teille postauksen lopussa. :) Yksinkertaiset nupit löytyvät Smedbon valikoimista.


Meidät bloggarit otettiin lämpimästi kierroksen alussa vastaan Kimara Katariinan (kohde 31) edustalla, jossa saimme nauttia mm. Hotelli-Ravintola Alman retkimenusta. Maha täynnä oli hyvä aloittaa kierrosta - kiitos herkuista! :)
Tämän Ruutu-kohteen sisustusta meille oli esittelemässä kohteen sisustussuunnittelija Elina Ristimaa Room2:sta. Täytyy sanoa, että hänen huippuosaaminen näkyy yhtenäisessä kokonaisuudessa!


Tässä nämä upeat harmaat Pukkilan seinälaatat nyt näkyvät. Ne eivät olleet liian tummat, joten vaikutelma oli kuitenkin huoneessa raikas ja lämmin. Laatoissa on juuri sopiva määrä rouheaa ilmettä ja pinnan kiiltoa, joten ne hylkivät paremmin likaa kuin ihan huokoinen mattalaatta. Laatan nimi on Res-Cover chalk himmeä 0541613. Ihastuin todella kovasti - ja seinä oli tosi hieno tuon lämpimän puukaton kanssa! Tässähän iskee taas rakennuskuume! ;)Monissa kohteissa oli nähtävissä muutenkin tällaista "betonijäljitelmää" mm. laminaattitasoina. Vaikka betoni on aina betonia ja upeaa, niin sekin buumi on hiipumassa ja tilalle on tullut onneksi näitä käytännöllisempiä vaihtoehtoja, jotka ovat itseasiassa myös yllättävän hienoja. Tämäkin puusyyhyillä varustettu laminaattitaso oli kaunis sekoitus puun ja betonin ilmettä. Itsellä kyllä nyt lähti kaikki ennakkoluulot laminaattia kohtaan, jos ne on nykyään markkinoilla näin tyylikkäitä! Lisää kohteita ja vinkkejä tulossa myöhemmin.....nyt kuitenkin teen ensin yhden kivan Berliinin matkan oppilaitteni kanssa! :)
Stay tuned!

Miia


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olivatko nuo keittiökaapistojen ovet mattaisia?

Proudly designed by Mlekoshi playground