Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Moderni pohjalaistalo Pohjanmaa 24

6.6.2016


Kannustalojen kohde ei ole koskaan jättänyt millään Asuntomessuilla kylmäksi - eikä se tee nytkään poikkeusta! Tämä kohde 24 Pohjanmaa on häkellyttävän pysäyttävä koti, jossa sekoittuu näyttävästi pohjalaistalojen kartanomainen suureellisuus ja menneen ajan kodikas henki moderneihin rakennusratkaisuihin ja sisustuselementteihin. Talon pelkistetty punamultainen ulkoasu on kuin riisuttu versio pohjalaistalosta. Erityisen modernin ilmeen talolle antaa sen mustat ikkunapuitteet, listat ja ovet. Kannustalolla onkin nykyisin oma musta mallistonsa. Olohuoneen korkeassa tilassa on isot ikkunat kahdessa kerroksessa ja kivat kohdevalaisimet seinällä niiden välissä. Tähän kotiin astuttaessa ei voinut kuin haukkoa henkeä!Talon sisustuksen on suunnitellut Helena Karihtala. Tykkään tuosta avonaisesta siirreltävästä saarekkeesta, johon saa kauniita esineitä esille kahteen kerrokseen. Saareke antaa paljon lisää työtilaa. Talossa on paljon kivoja mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten rappujen alle laitettu taulu ja koristetaso. Kuka sen määrittää, ettei tauluja voisi laittaa noinkin matalaan tilaan? :)Tässäkin kohteessa on kaikki sävyt niin loppuun asti harkittuja. Huomaatteko, että vanha kaappikello on ihan saman värinen kuin ruokailutilan hyllykössä olevat astiat? :)


Keittiössä minua ihastutti kovasti pellavaiset salusiiniverhot isojen ikkunoiden edessä. Yläverhoja ei ollut ollenkaan. Myös mustat neliökaakelit ovat näyttävät.Tummanpuhuvuus jatkui myös kylpyhuonetiloissa. Itse ehkä kyllästyisin näin mustaan kotiin, mutta kyllähän musta on todella näyttävä väri sisustuksessa ja puun rinnalla.Yläkerran aula oli yksi lempikohtani talossa. Ja varsinkin sen kirjahyllyinä toimiva koriste/tv-taso oli hieno idea!


Makuuhuoneissa oli hauskoja printtitapetteja. Erityisesti ihastuin lastenhuoneen undulaattivalaisimeen.

Talon alakerran vessa oli paneloitu Kannustalojen omalla harmaalla Aurora-mdf-paneelilla lattiasta kattoon. Tila oli romanttinen ja kaunis, tosin mdf-paneeli ei ehkä ole niin pitkäikäinen ratkaisu kuin laatta.  


Kyllä tähänkin taloon kelpaa asukkaiden pian muuttaa! Tykkäsin kovasti!

Miia1 kommentti:

Isla Sofia // Kahden kesken kirjoitti...

Hienoja kuvia! Ja niin hieno on kyllä!

Kaikkea ihanaa viikkoosi!

-Isla
https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

Proudly designed by Mlekoshi playground