Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Trendikäs Cubo-koti 25

1.6.2016


Hei taas, nyt on Berliinin miljoonakaupunki nähty ja paljon siellä koettu! Oli hieno reissu ja laitan siitä jotain matkavinkkiä tänne myöhemmin. Nyt kuitenkin jatkan vielä Seinäjoen Asuntomessujen aiheella. Eli viime postauksessa kerroinkin, että pääsin jo ennakkoon kurkkimaan tulevien Asuntomessujen kohteisiin. Tämän postauksen Teri-talojen Cubo-koti olikin todellinen helmi ja yllärivisiittikohde, jossa sain ihan oman private-esittelyn talon emännältä, joka sattui olemaan vanha koulukaverini lukioajoilta! :) Olipa ihana törmätä Lauraan pitkästä aikaa ja päästä kurkistamaan myös hänen perheensä kauniiseen kotiin <3

Antti Talvitien suunnittelema Cubo-kohde 25 on saanut nimensä sen kantikkaasta, kuutiomaisesta arkkitehtuurista. Sisustus on trendikkään ja hillityn musta-valkoinen, jota piristää mm. keltainen. Tämänkin kohteen sisustussuunnittelijana Lauran rinnalla on ollut seinäjokinen Elina Ristimaa ROOM2:sta. Kohteessa on esillä paljon Marimekon tekstiilejä ja astioita. Kauniit matot ovat Hanna Korvelan mallistosta. Ja mitkä ihanat näkymät olohuoneen suuresta ikkunasta avautuvatkaan takapihan rauhalliseen metsään! Olohuoneen upea riippuvalaisin on Norm 69, XXL. Tämä koti on on kyllä niin Suomi-designia parhaimmillaan!


Kun kierrätte tätä kohdetta 25 kesän Asuntomessuilla, niin kiinnittäkääpä huomiota kodin mahtavaan, toimivaan pohjaratkaisuun. 168m2:iin on saatu mahtumaan paljon ja koti tuntuu todella avaralta. Erityisesti itse ihastuin isoon ja ylelliseen kylpyhuoneeseen, josta on kätevästi kulku vanhempien makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneeseen. Vaalea sauna on myös ihanan valoisa!


Keittiön kalusteet ovat Nixiltä. Tässä keittiössä on kauniin valkoinen ja saumaton paikalleen hiottu Corian-taso. Vaaleat Artekin baarijakkarat saarekkeen alla ovat ihanat!Sain vierailuni jälkeen perheen isältä Eliakselta vielä lisää kuvia heidän lastenhuoneista, jotka olivat tulleet tässä välissä valmiiksi. Tytön huoneessa on musta-valoisen perusvärityksen lisäksi ripaus oranssia ja punaisen eri sävyjä. Tämäkin huone on täynnä ihania design klassikoita.


Sekä tytön että pojan huoneisiin on tehty hienot talomalliset kehikot Muuramen sänkyihin. Tytön huoneen seinällä toistuu taloaihe hyllyissä sekä isompana leikkitalona työtason päällä.Pojan huoneessa katseen vangitsee ensimmäisenä kerrossängyn päälle tehty talokehikko sekä upeat mustat puolapuut.


Pojan huoneessa näkyy myös legoteemaa. Perhe on itse tehnyt talon muotoisen legoukkeliparkin seinälle, jossa legoukot pysyvät näyttävästi riveissä ja odottavat leikkejä. Hieno idea sisustaa jo olemassa olevilla legoilla ja pitää tärkeät miehet tallessa! :)
Kiitos Laura ja Elias kun sain tulla käymään kesken projektinne ja onnea uuteen upeaan kotiin! <3
Miia


3 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Aika modernia mun makuun, mutta hienoa, ei voi muuta sanoa.
Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
Oikein hyvää alkanutta viikkoa sulle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Sinulla on tosi kivoja kuvia hienosta asuntomessukohteesta Cubo 25 : )
Olisiko mahdollisuus käyttää noita kuvia esim. Instagram tilillämme, joissa on esillä Woodnotesin K tuolit? Onko sinulla Instagram ja / tai Pinterest tiliä? Tietenkin mainitsisimme sinut kuvaajaksi.

Kesäsadeterveisin,
Minna / WOODNOTES

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Miia,

Julkaisimme äsken omalla Insta-tilillämme yhden Cubo 25 kuvistasi.
Kiitos vielä kuvan käytöstä.
Oikein ihanaa loppukesää sinulle.

Perjantain terveisin,
Minna / WOODNOTES

Proudly designed by Mlekoshi playground