Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Uudet sisustustaulut

31.7.2016


Kesä on ollut mukavia reissuja ja aktiivista ohjelmaa täynnä, mutta nyt loman loppumetreillä sitä alkaa taas mieli palaamaan hiljakseen kotiin päin. Sain yhteistyönä kesän aikana valita muutamia julisteita DESENIO-verkkokaupasta. Sisustusjulisteet eivät ole olleet mulla koskaan aiemmin hankintalistalla, sillä kuten tiedätte, niin olen ennemmin vanhojen taulujen ystävä. Kuitenkin positiiviseksi yllätyksekseni löysin melko modernien printtien seasta myös kauniita taide- ja luontoaiheisia julisteita, jotka sopivat myös meidän kodin tyyliin. Keittiön peränurkka on kaivannutkin jotain taulua tyhjälle seinälleen, joten valitsin sinne tämän kauniin ja herkän akvarellimaalauksen puuvillataimesta nimeltään Cotton plant. Se on kuin napa kymppi mustissa raameissa keittiöömme, jossa on muutenkin sisustuksessa mustaa esim. tuoleissa.


Tämä Cotton plant -juliste on kyllä ehdoton suosikkini, sillä vaikka se on musta-valkoinen ja siten näyttävä, niin se on kuitenkin myös herkkä ja hivenen romanttinen. Valitsin sen koossa 30x40 cm. Kehykset ovat Ikeasta.


Samalla lisäsin keittiön antiikkipöydällemme Bloomingvillen mintut juuttitabletit. Myös ruskeita keraamisia Sandrine-mukeja löytyy kauppamme valikoimista.


Toinen silmääni miellyttänyt luontoaiheinen juliste Deseniolla oli tämä Morning light. Sorsat utuisen lammen pinnalla. Tämä kaunis juliste löysi paikkansa nyt olohuoneestamme takan viereiseltä seinältä. Sen roosa-harmaa sävytys sopii olohuoneeseemme ja pidän sen syksyisestä tunnelmasta.


Kolmas valitsemani juliste oli tämä yksinkertaisen ajaton, 21x30 cm kokoinen Dragonfly-painokuva sudenkorennosta. Näitä on näkynyt sisustuksissa jo pitkään, mutta se yhä ihastuttaa pelkistetyllä herkkyydellään. Nyt laitoin sen keittiön ja olohuoneen välisen tilan seinälle vanhan kukkapöydän päälle. Tämä taulu saattaa löytää paikkansa myöhemmin lastenhuoneesta, sillä pojat tykkäävät kyllä ötököistä. :)


Mikäli Desenio-verkkokauppa on teille uusi tuttavuus, niin kannattaa käydä tutustumassa. Löydät sieltä kaikki julisteet ja printit aiheittain jaoteltuna.

Hyvää alkavaa elokuuta & nähdään!
Miia*yhteistyössä Desenion kanssa


1 kommentti:

Angélica D kirjoitti...

Hi I love you house and you blog ,, you have a new follower
Amgelica

Proudly designed by Mlekoshi playground