Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Visiittini Karnaluksissa

4.9.2016


Tulin juuri kotiin pikkureissulta Tallinnasta, jossa pääsin elämäni ekaa kertaa käymään Karnaluks-käsityötukkukaupassa. Sain vinkin paljon kutovalta tutultani, että Karnaluksissa on edullisia lankoja, joten pakkohan sinne oli suunnata. Ja olihan siellä vaikka mitä, joten ei tarvinnut tyhjin käsin palata! :)


Mä olen aika kranttu langan laadun suhteen, joten ensin tuntui, että en löydä sieltä hyviä lankoja ollenkaan. Siellä oli tosi paljon akryylilankoja, joten kauan piti kallata laadukkaampia, mutta halpoja ja kauniita lankoja. Alpakkalanka oli siellä kalliimpaa kuin Suomessa, mutta merinovillaa ja villalankaa löysin halvalla n. 1,50-1,80€/kerä. Nämä alakuvan langat olivat tuota hintaluokkaa, mutta laadukkaan tuntuisia ja ihanan pehmeitä. Sävyistäkin tykkäsin....sinapin keltaista ja ruosteen ruskeaa syksyyn! :)


Karnaluks on myös yksityisille myyvä tukkukauppa, jossa on paljon kaikkea kankaista vetoketjuihin ja nappeihin. Varastomyymälässä saa aikaa kulumaan tuntikaupalla, jos oikein alkaa tarkasti kallaamaan. Puiset kudontapuikotkin maksavat vain euron luokkaa.


Tässä kaikki mun löydöt ja ostokset. Lankoja, korjauspaikkoja poikien vaatteille, ompelulankaa (0,60€/kerä), nappeja, neuloja jne. Nappivalikoimaakin siellä oli ihan valtavasti. Se on kyllä käsityöläisen taivas! Tuli fiilis, että pitää ottaa kaveri mukaan ja mennä oikein tarkan ostoslistan kanssa pian uudelleen käymään!


Mitähän alkaisin seuraavaksi kutomaan? ;)

MiiaEi kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground