Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIY Lapset: Värikäs tuikkulyhty & muuta nättiä

13.11.2016


Nämä kuvat ovat jo viime viikonlopulta, kun olimme ihan vain kotona, teimme hyvää ruokaa ja nautimme kynttilän valosta. Viikonloppuisin on ihana käpertyä kodin lämpöön ja rentouttaa mieltä viikon kiireiltä ilman mitään aikatauluja. Tässä pieniä juttuja sisustuksesta, jotka miellyttivät silmääni ja ajattelin kuvata ne teillekin tänne blogiin. Tämän keittiön rautaisen astiavitriinin päälle laitoin kuivatettuja oksia, jotka poimin lenkilläni metsän reunalta. Niissä on säilynyt kaunis kellertävän ruskea väri lehdissä. Ne ovat kuin kultahippusia, jotka sopivat hyvin yhteen näiden antiikkiesineiden kanssa. Ihanan harmoninen astelma, eikö vain? :)


Tämä pieni värikäs tuikkulyhty on mulle niin rakas, sillä se on meidän Abelin eskarissa tekemä äitienpäivälahja minulle. Se on todella söpö ja myös tunnelmallinen. Tämä on hyvä idea askarrella lasten kanssa - liimailla vain eri värisiä silkkipaperin paloja pilttipurkkiin. Jotenkin liikuttava! <3
Tämä herkkä viherkasvi on yksi suosikeistani ja se on aina pakko ostaa, kun niitä tulee marketteihin. Laitoin sen tähän pinkkiin nettikauppani ruukkuun, johon se sopii kauniisti. Tämä tilava nätti ruukku on nyt tarjouksessa, jos tahdot sen omaksesi. 


Haluan vinkata myös ihanasta rauhallisesta joulu/talvilevystä, jota parhaillaankin nyt kuuntelen. Yhden lempiartisteistani Katie Meluan uusin levy In Winter on todella hyvä ja tehty yhdessä Gorin naisten kuoron kanssa. Kaunista tunnelmaa!
Levy löytyy myös Spotifysta.


 Kaunista ja rentouttavaa sunnuntain jatkoa,
Miia
Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground