Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hauskuttelua Duudsonit Activity Parkissa

31.3.2017


Me käytiin hiljan ensimmäistä kertaa Seinäjoen Duudsonit Activity Parkissa, vaikka tuossa naapurissahan se on ollut koko ajan. Paikka on ollut pitkään poikiemme haaveissa, joten nyt kun saimme kutsun käymään näin blogiyhteistyön merkeissä, niin se oli selvä peli. Ja vielä parempaa, kun saimme serkutkin mukaan hauskaan päivään peuhaamaan kanssamme!


Viihdyimme Duudsonit-puistossa jopa 6 tuntia, joten voitte vaan kuvitella, miten lapset juoksivat koko päivän ihan hikipäässä paikasta toiseen. Kova meno hengästytti ihan itseäkin, vaikka pääasiassa seurasin heidän vauhtia vain kamerani takaa! ;)


Paikka oli täynnä kivan urheilullisia ja nerokkaita kisailupisteitä lasten riemuksi. Esimerkiksi tämä Jalkapalloflipperi oli aivan loistava keksintö! Siinä kerätään minuutin verran pisteitä potkimalla Duudsonit-hahmoja palloilla päin näköä.Perheen pienimmillekin löytyi kaikkea kivaa, kuten tämä Kärryralli, jossa saa virtuaalisesti ajella ostoskärryllä mäkiä alas.
Ihan yhtä crazya menoa kuin Duudsoneilla! :DNämä itse sankarit ovatkin mun ikäluokkaa ja muistan heidät hyvin kouluajoilta Seinäjoelta, jossa olen kasvanut. Täytyy vain ihailla, mitä pojat ovat saavuttaneet ja antaneet menestyksellään myös maakunnan lapsille!Puistossa riittää leikkipaikkoja ja temppuilualueita koko päiväksi kaiken ikäisille. Tämä iso Jekkula oli kyllä yksi suosikeista, johon lapset palasivat vähän väliä kiipeilemään, konttaamaan putkissa, laskemaan mäkeä jne.   


Freestyle Alueen trampoliineilta pomppiminen vaahtomuovimereen oli ihan huippua....siellä sain itsekin hien pintaan. Trampoliineilla temppuilu on todella fyysisesti haastavaa ja käy kyllä ihan hyvästä treenistä niin lapsille kuin aikuisille.


Duudsonit-puistoon voi tulla isommallakin porukalla/suvun kesken ja harrastaa joukkuepelejä vaikka keskellä räntäsadetta. Sieltä nimittäin löytyy jalkkiskenttä ja alueet, joissa voi treenata mm. pesistä ja frisbeegolfia. Oli ihana katsella kun lapset ja aikuiset pelasivat yhdessä ja kaikilla oli hauskaa!Puiston sisällä on laadukas ravintola Pirttihirmu, jossa tarjotaan maukasta lähiruokaa, kuten paikallisten lihan tuottajien pihvillä varustettuja hampurilaisannoksia. Tämä mehukas hamppari on pekoni-sinihomejuustopurilainen. Oli kyllä todella hyvää!
Puistosta löytyy myös hieno Skeitti- ja skuuttiparkki, jossa oli kokoajan kuhinaa......taitaa olla kouluikäisten poikien suosikkimesta!
Toinen Duudsonit-puistohan löytyy Torniosta. Siellä olisi kiva vierailla joskus Lapin reissulla. Jos Seinäjoen puisto kiinnostaa, niin kannattaa katsoa paikasta esittelyvideo YouTubesta ja vierailla puiston sivuilla tsekkaamassa koko tarjonta. Voin kyllä tämän päivän perusteella suositella - lapset olivat kyllä niin innoissaan ja päivämme oli tosi onnistunut! :)
Kiitos ja peukutus Lakeudelle-kampanjalle!

Miia
 Lakeudelle-perhekohteissa riittää villejä elämyksiä, shoppailua ja tapahtumia koettavaksi - kaikenikäisille! Paikalliset SObloggaajat perheineen tarttuivat lähimatkailuhaasteeseen ja lupaavat jakaa kaudella 2017 mielenkiintoisia kokemuksiaan lakeuden perhekohteista ja tapahtumista. Millainen hulabaloo on suurperheen päivä sisäaktiviteettipuistossa? Onnistuuko reissuilu lakeudella, kun lapsilla on erityisruokavalioita? Entä saako bloggaajaäiti lähilomalla teinin irti älypuhelimesta? Tempaudu mukaan matkatarinoihin osoitteessa www.lakeudelle.fi


Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground