Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kevättunnelmia

12.4.2017


Heippa, kevätkiirettä pitää taas töissä, joten blogi on ollut vähän unholassa. Tulkaahan seuraamaan puuhiani instassa, niin saatte useammin päivityksiä: @niittylanlapset :) Tässä kuitenkin joitain keväisiä fiilistelykuvia viime viikoilta. 

Leivoin hiljan tätä Yhteishyvän Tyrni-appelsiinijuustokakkua, joka oli kyllä ihanan raikas, mutta ei mielestäni voita sitruunajuustokakkua. Tämän kakun kaunis väri kyllä sopii pääsiäisen juhlapöytään ja menee varmasti kaupan. Korvasin pohjan täytekeksit LU kahvikekseillä. Tukkanikin klipsaisin polkaksi Viron reissulla. Tää pituus on mulle musta niin hyvä, että taidan pitäytyä polkassa pidempäänkin. Kyllä on kevyt ja raikastunut olo lyhyillä hiuksilla! :)


Siivosin viherhuoneen talviteloilta ja nyt vain odottelen lämpimämpiä säitä, jotta tarkenisin viettää huoneessa aikaa ja pääsisin istuttelemaan sinne kukkia. Tämä huone on niin paras paikka kodissa ja siellä on ihanan valoisaa. Kyllä se kesä vielä tulee - jaksaa jaksaa vielä töitä painaa reilu kuukausi, niin sitten pääsee tänne nauttimaan lomasta! <3


Tänä aamuna Abel oli noussut jo klo 6:00 itsekseen koristelemaan pajunkissoja. Keittiöstä kuului vain kova teippikoneen ääni ja poika oli ihan täydessä työntouhussa. Ihana! Taitaa jo kovasti odottaa pääsiäisen virpomista! :D <3 Aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäisviikkoa teille!
Miia
1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Oih, herkun näköistä kakkua! Nätit hiukset! <3 Voi kun itsekin uskaltaisi joskus leikkauttaa enemmän kuin sen viisi senttiä omista pitkistä hiuksista :D Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle!

Proudly designed by Mlekoshi playground