Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Keittiön matot vaihtoon (sis. alekoodin)

10.3.2018Tasan neljä vuotta sitten postasin meidän Block-matoista keittiössä. Voit lukea vanhan postauksen täältä. Matot ovatkin palvelleet hyvin tänne asti, mutta kyllähän vaaleat matot keittiössä tahraantuu ja ajan kuluessa alkoivat jo näyttää siltä, että olisi aika vaihtaa uusiin. Lapsilla oli kaatunut matoille aika monet kiisselit ja punajuuret. Tykkään niin paljon House Doctorin ohuista puuvillamatoista, jotka on kevyitä ja helppo pestä, että päätin tilata samantyyliset heidän uudesta mallistosta. Nyt siis meillä on uudet Iza-matot, jotka on yhtä ihanat kuin edeltäjänsä. Ne on kauniin deniminsiniset ja täten kestävät vähän paremmin katseita ja likatahroja. Tummempi väri matoissa antaa mielestäni myös kivasti kontrastia mustan huuvan kanssa vaaleille kaapistoille. Mattoja saakin heti nettikauppamme varastosta täältä.


Huomaan, että myös viherkasvien määrä keittiössä on kasvanut aika kiitettävästi näiden neljän vuoden aikana, kun vertaa vanhoihin kuviin. Kyllähän kasvit tuovat niin paljon kodikkuutta. Tuolejakin on pitänyt hommata uusia vanhojen hajotessa. Löysin tosi kivat mustat puiset Laura-ruokailutuolit Bloomingvilleltä. Niitäkin voi tilata kaupastamme.

minttu bambukulho, marmorialunen (-50%), talouspaperiteline, ruokailutuolit
meriheinäkassi kasveille, matto
Laura-ruokailutuolit, Iza-matto
lasinen maljakko, matto

Viherkasvien hoidossa en ole mikään expertti, mutta rakastan ja ostelen niitä lähes pakkomielteisesti. Suosittelen Huonekasvien henkiinjäämisopas kirjaa kaikille, jotka haluavat pitää viherkasvinsa hengissä mahdollisimman pitkään. Se on helppolukuinen kirja, josta löytyy hoitovinkit kaikille yleisimmille huonekasveille.

purnukat bambukannella (-40%), rottinkinen kukkapöytä kirpparilöytö

Teille lukijoille tarjoan ilmaisen toimituksen nettikauppaamme tämän viikonlopun ajaksi alekoodilla Iza. Tarjous koskee kaikkia pakettikokoisia lähetyksiä. Tarjous on voimassa huomiseen klo 23:59 asti. Uuutuuksiakin on kivasti tullut nyt varastoomme, joten tehkäähän kotiinne hyviä löytöjä! :)

Kevään valosta nauttien,
Miia
4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Nätit matot! Sopivat teille hyvin! Teidän keittiö on niin kaunis! :)

Milla Sukhilta kirjoitti...

Me olemme aina tietenkin kiinnostuneita matoista :) . Hienot valinnat ja mukava, kun keittiön matot ovat yhtenäiset. Teillä on muutenkin kaunis keittiö!

Anonyymi kirjoitti...

Kivat matot! Mistä muuten tuo keittiön tumma vitriinikaappi on hankittu?

Miia kirjoitti...

Vitriini on täältä: https://niittylahome.com/products/rautainen-lasivitriini

Proudly designed by Mlekoshi playground