Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIY: Kaunis pitsihelmainen Magnolia-neule

20.1.2019Hei pitkästä aikaa! Löysin vuosi sitten Kässäkerho Pom Pomilta ihanan neulelehden nimeltä Laine, joka on kaunis ja korkealaatuinen, kotimainen neule- ja lifestylelehti. Laine-lehti sisältää sekä kotimaisten että ulkomaalaisten neulesuunnittelijoiden ihastuttavia ohjeita englannin kielellä. Tämä kutomani neule oli itseasiassa ensimmäinen kudontatyöni, jota tein englanniksi ja voin sanoa kaikille rohkaisuksi, että ei se niin vaikeaa ollut, kun netistä löytyy hyvät käännöstaulukot kudontatermeille. Tässä esim. yksi neulesanasto, mutta itse lehdestäkin löytyy hyvät selitykset lyhenteille. Jos termit ymmärtää suomeksi, niin ne on helppo oppia myös englanniksi. Tämän pitsihelmaisen Magnolia-neuleen ohje löytyy Laine lehden numerosta 4, winter/spring 2018. Lehdessä on niin paljon toinen toistaan ihanampia ja tyylikkäitä ohjeita, että se on mielestäni paras neulelehti mitä olen nähnyt. Jäin itse koukkuun ja himoitsenkin jo uudempia numeroita hyllyyni!

Vaihdoin ohjeen suosituslangan Lankavan ihanan pehmeään Silje-alpakkaan sävy 3824 eli lohenpunainen. Lanka on SandnesGarnin valmistamaa 100%:sta alpakkaa ja ylellisintä alpakkalankaa mitä olen koskaan käyttänyt. Todella todella pehmeää ja laadukasta - moni ystävänikin ihastui tähän lankaan! Langan vaihtaminen ei ole aina ihan yksinkertaista mitoituksen kannalta, mutta tämä neule on tehty S-koon ohjeen mukaan ja se vastaa mielestäni hyvin kokoa 38, mikä on oma vaatekokoni.

Ihania neulontahetkiä talveenne toivotellen,
Miia
* yhteistyössä Kässäkerho Pom Pom & Lankava
1 kommentti:

Best Event Planner kirjoitti...

To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, you structure enlightening articles.

Keep making such amazing post,


Thanks for sharing.

Do you know ?

There are two types of Counseling - Outside in based upon Havin – Doing – Being and – Inside out based upon Being – Doing – Having.


Career Counsellor in Jaipur

Best career Counsselling Center in Jaipur

Career Counsselling Center in Jaipur

Best Career Counsellor in Jaipur

DMIT Center in Jaipur


Regards

Sameer

Proudly designed by Mlekoshi playground