Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pieni ja Täydellinen -vauvakirjan arvostelu

18.10.2019


Sain Raskauskeijulta meille kauniin Pieni ja Täydellinen -vauvakirjan ja haluankin jakaa nyt kokemuksiani sen täytöstä ja paljastaa vähän näkymiä kirjan kansien sisäpuolelta. Itsekin lueskelin kovasti eri blogeja miettiessäni mikä vauvakirja olisi mun makuun ja niiden kuvat ja arvostelut auttoivat valinnassani. Toivottavasti nämäkin kuvat ja arvioni voivat olla jollekin teistä avuksi. 


Heti alkuun kirja sai huomioni sen kauniiden sävyjen ja tyylikkään rauhallisen ulkonäön vuoksi. Kirjan päävärit cappuccino, harmaa, valkoinen ja vedenvihreä miellyttävät silmääni. Myös kirjan fontit ja kuvat ovat todella nättejä. Kirjassa on myös paljon hauskoja täytettäviä yksityiskohtia, kuten paikkoja jalanjäljille. Tältä näyttää aukeama, johon voit täyttää muistosi vauvan syntymähetkestä.Kirjan yksi selvä vahvuus on siinä, että se ei ala vasta vauvan syntymästä. Siinä on reilusti sivuja myös raskausajan muistoille, teksteille ja kuville. Tämän vuoksi kirja kannattaakin hankkia jo hyvissä ajoin, jotta voi kirjoitella raskausajan mietteitä tuonne ylös tuoreeltaan.


Pieni ja Täydellinen -kirjaan voi tallentaa rakkaita muistoja odotus- ja vauva-ajan jälkeenkin hyvin pitkään, jopa lapsen kouluikään saakka. Plussaa annan kirjalle siitä, että valokuville on reilusti tilaa jokaisen kehitysvaiheen kohdalla. Täten tämä kirja ei ole vain pelkkä täytettävä vauvakirja, vaan samalla myös vähän kuin pieni valokuva-albumi, johon voi valita ns. "parhaat palat" ottamistasi valokuvista. Uskon, että tämä kirjan monipuolisuus ilahduttaa niitä, jotka tykkäävät tehdä vähän kuin "leikekirjaa" vauvan elämän tärkeistä vaiheista. Minä ainakin tykkään valokuville tarkoitetuista sivuista niin paljon, että mun puolesta niitä saisi olla kirjassa vaikka vielä lisää.

Nämä ympyröintitehtäväsivut ovat myös aika hauskoja ja helppoja täyttää. Niitä löytyy sekä odotusajasta että lapsen eri ikävaiheista.


Tykkäsin myös tästä aukeamasta, jossa kerrotaan lapsen syntymän aikaisesta maailmasta ja mitä maailmalla silloin tapahtui. Leikekirjamaisesti tuonne voi myös kerätä uutisotsikoita lehdistä, jos haluaa. Itsellä jostain syystä unohtui lukea ja tallentaa lehtiä vauvan syntymän tienoilla.... :DErityisen nättejä ja hauskasti tehtyjä ovat nämä lapsesta kertovien faktojen koostesivut aina lapsen täyttäessä vuosia. Ja näitä aukeamia riittää jopa 7-vuotiaaksi asti, eli kirja ei jää vain vauva-aikaan.Itse olen ollut tähän kirjaan todella tyytyväinen, kunhan vaan nyt muistaisin täyttää sitä riittävän usein. Jos jotain huonoa pitää siitä sanoa mistä en niin pitänyt, niin semmoisista muistilistasivuista, joissa "to do -listan" tyyliin ruksataan, että on muistanut esim. ottaa tietyt valokuvat vauvan eri vaiheista. Ne koin itselleni turhiksi sivuiksi ja päätinkin peittää ne valokuvilla. Mutta muuten tämä on monipuolisuudessaan todella ihana ja nätti vauvakirja, jota on myös hauska täyttää! <3

Miia


*yhteistyössä Raskauskeiju

Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground