Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terassin kesäkukat ja kuulumisia

17.6.2020


Hei taas pitkästä aikaa! Tämä kevät on ollut melkoinen. Paljon on tapahtunut nopeita muutoksia mun elämässä. Koronatilanne rauhoitti kaupan kuviot hetkeksi, jolloin oli hyvä pysähtyä puntaroimaan tulevaisuutta uudelleen. Koska mulla on vuoden vanha vauva, josta haluan nyt rauhassa nauttia kotona, niin päätin etsiä Niittylä Home -kaupalleni jatkajaa, jos sellainen sattuisi löytymään. Koronasta huolimatta liiketoiminta myytiin uudelle omistajalle Emmiinalle alta kuukaudessa, mikä on mahtava juttu. Vaikka oli vähän haikeaakin luopua mun kymmenen vuotta kasvatetusta "vauvasta", niin päällimmäisenä mulla on kuitenkin valtava kiitollisuus ja helpotus siitä, että kauppa sai hyvän jatkajan ja minä sain vapauden keskittyä äitiyteen ja muihin kotihommiin. Elämän hienoutta on se, että kun uskaltaa jättää jotain taakseen, niin jotain uutta voi tulla tilalle. :)


On kyllä nyt niin kesälomafiilis, kun lämpöä riittää ja päivät koostuu uimareissuista ja kukkien hoidosta. Ihan parasta! Apuna mulla on tämmöinen pieni söpö kastelija.


Mun yksi lemppari kesäkukka on jo muutamia vuosia ollut koristeapila. Se on nätti amppelissa, mistä se roikkuu kauniisti alaspäin. Jotenkin sen luonnonomainen herkkyys miellyttää mun silmää.


Aiempina vuosina mulla on ollut myös laventeleita ruukuissa. Nyt äiti toi mulle valkoisen laventelin. Se on myös todella kaunis ja herkkä ruukussa. Tykkään kovasti!


Kauniita kesäpäiviä toivotellen,
Miia1 kommentti:

Jasmin♥ kirjoitti...

Kauniin kesäiset kuvat!

Aurinkoista juhannusta!💛

http://jasukuvaa.blogspot.com/

Proudly designed by Mlekoshi playground