Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3-vuotiaan juhlat.

15.6.2011

Viime viikonlopun hellivässä helteessä vietimme esikoisemme 3-vuotissynttäreitä läheisten ystävien ja suvun kesken. Aurinko antoi meille kauniin juhlapäivän, missä tunnelma oli leppoisan letkeä ja intiimi. Pienelle pojalle pieneen ikäänsä nähden nämä vuosittaiset päivät, kun hän saa olla kaiken huomion keskipisteenä, ovat muodostuneet hyvin odotetuiksi ja paljon iloa tuoviksi. 
Ensimmäistä kertaa maltoin kaivaa kaapistani käyttöön vuosien varrella löydetyt kuppiaarteeni.
Ja voih mikä tunnelma niistä syntyi.
 Vanhempana sitä tekee osuutensa mielellään kun näkee miten päivä on lapselle niin erityinen ja tärkeä. Lahjat ovat päivänsankarille toki ihania yllätyksiä ja suuria helpotuksia vanhempien kukkarolle, mutta kauneinta päivässä on ehdottomasti läheisten yhteinen läsnäolo. Kaikki lapselle tärkeät ihmiset ovat saman katon alla yhtäaikaa. Voiko lapsi enempää toivoa? Voimmeko me aikuiset mitään sen tärkeämpää itsestämme jälkipolville antaa kuin itsemme?
Synttäreillä lapset mussuttavat kakkua suut kermavaahdossa ja aikuiset saavat oikein luvan takaa ihastella pikkuisiaan.
Päivänsankarille valkenee synttäreidensä merkitys vasta yleensä illalla tai seuraavana päivänä, jolloin alkaa höpöttely: -Äiti, missä minun kaikki vieraani ovat? Tai sitten hän näyttää ylpeänä sormiaan ja tuumaa: -Olen jo näin iso poika! 
Pikkuveikkakin nautti siinä sivussa lapsista ja herkuista. Auringonsäteet saivat kaiken loistamaan kirkkaana ja kauniina - varsinkin saippuakuplat, joita on mukavaa ottaa kiinni kilpaa tuulen kanssa.
Lopuksi vielä jaan ihanan Virpi-ystäväni Varpusia blogin kanssanne, suosittelen!
Rakkautta ja ystävyyttä toivottaen,
Miia

4 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi kuinka ihanat juhlat teillä on ollut <3
Me kans juhlimme usein läheisten kanssa ja se on sitä jotain ihanaa tässä elämässä <3
Mukavaa viikkoa!
-päivi-

Irmastiina kirjoitti...

Onne isolle pojalle!
Ihanat juhlat olet hänelle laittanut.
Kahvikupit ovat ihanat, kertakaikkiaan!!

Anonymous kirjoitti...

Ihana blogi sinulla! Ja niin kauniita kuvia! Millä ohjelmalla olet nuo ylläolevat kuvat käsitellyt? - niissä on jotenkin ihanaa vanhan ajan tunnelmaa.

terv. anne

Miia kirjoitti...

Hei Anne,

Kiitos palautteesta :) Olen muokannut ne photoshopilla ja sellaisella Vintage-makrolla, minkä olen impannut joskus aikoinaan netistä...en enää muista mistä, sorry. Jos googletat, niin sellaisia englanninkielisiä valokuvausblogeja löytyy mistä makroja saa photoshoppiin.
Toivottavasti vähän auttoi. Voin joskus tehdä postauksen kuvanmuokkauksesta ja jakaa linkkejä jos löydän ne viä. :)

Proudly designed by Mlekoshi playground