Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggaamisen ihmeellinen maailma

14.6.2011

Uusi maailma on minulle auennut. Blogeja on tullut seurattua itse vaihtelevasti, ei siis koskaan säännöllisesti. Elämä on ollut siihen liian kiireistä. Mutta kyllä se tästä, eiköhän tähän opi niinkuin aikanaan oppi naamakirjaakin käyttämään! ;) Tuntuu jännittävältä ja mielenkiintoiselta kun MINULLE on tullut jo omia lukijoita - oho! :) Olo on kuin vastasyntyneellä, ihan ihmeissään että miten tästä lähtisi eteenpäin elämään ja suurta maailmaa kohtaamaan. :D
Kiitos siis jo muutamista avuliaista vinkeistä ja kannustuksesta! Kaikki apu on todella tervetullutta, sillä kukaan ei ole minua opettamassa vaan itse pähkäilen ja testaan hitaimman kautta. Hienoa on kuitenkin jo nähdä oma kädenjälki. Toivottavasti viihdytte ja minäkin saan pätkivän nettiyhteytemme toimimaan!

Tässä kuvat pojistani vastasyntyneinä, vähän flashbackia ja vauvakuumetta niille joilla siihen on taipumusta. :)
Elia
Abel
Pojat ovatkin nyt jo isompia ja ovat hoidossa kun mamma käy töissä. Aika on rientänyt vauhdilla! Onneksi meillä on alkanut juuri yhteinen kesäloma ja saamme pitkän talven jälkeen nauttia kokonaisista päivistä toistemme kanssa leikkien ja sylitellen. Äiti kokee itsensä taas ehyeksi kun poikaset ovat vieressä ja omien siipien suojissa. Hyvä näin, syksyllä sitten taas reipastutaan ja lähdetään omille teillemme oppimaan uutta.
Palaanpa taas miettimään sivujen olemassaoloa!5 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Mielenkiintoiselta vaikuttaa :)
Käyn lukemassa " kaunis pieni elämä" blogia ja sain sieltä vinkin kurkistaa myös tänne.
Kaunista kesää sinulle!

vierailija Savosta

Elämän Helmiä kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Minäkin sain vinkin Kaunis pieni eämä blogista ja taidan jäädä lukijaksesi.
-päivi-

Irmastiina kirjoitti...

Itse en enää pode vauvakuumetta, mutta voi, että on suloisia pieniä miehiä... kyllä hoivaamisvietti alkaa heti hyrrätä, kun tuollaisia paketteja näkee..:))

Marika kirjoitti...

Suloisia! Vähemmästäkin olisi jo vauvakuumeen saanut, saati sitten noista ihanista kuvista :)

allidaalia kirjoitti...

Kivaa! Jälleen uusi blogi! Liityin lukijaksi :)

Proudly designed by Mlekoshi playground