Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Raksavaimon aatoksia ja kirppislöytöjä.

23.6.2011

Mies raataa töissä ja illat raksalla.
Minä (vähän huonoa omaatuntoa kokien) reissaan ja lomailen poikien kanssa milloin missäkin. Varsinaista yhtäaikaista lomaa minulla ei ole lasten kanssa ollut kuin vasta reilun viikon, mutta paljon olemme jo ehtineet tekemään. Huomaan itsestäni, että en oikein osaa ja halua vielä asettua aloilleni, vaan koitan järjestää meille ohjelmaa ettei aika yksin kotona kävisi niin pitkäksi.

Pitäisi kyllä jo alkaa ruokia valmistamaan rakentajille. Ja varastoida lihasoppaa pakkaseen niitä päiviä varten, kun rouva taas on tien päällä.
Mutta jos nyt ensin vähän bloggaisin ;)

Olin poikien kanssa sukuni vanhalla tilalla alkuviikosta. Legendaarista oli nähdä kun Elia istui 80-vuotiaan isopappansa polvella nurmikkoa leikaten ja Abel temmelsi kaksisataa vuotta vanhoilla pihamailla. Sukupolvien jatkumossa on jotain niin suurta ja puhuttelevaa.
Nautimme siis olostamme ja matkalla kotiin poikkesin erään mummon pitämällä kotikirppiksellä kukkien kuorruttamassa rintamamiestalossa. Mummo oli ilmeisesti päättänyt alkaa myymään omia aarteitaan ;)

Ihana löytö oli yläkuvassa näkyvä retrokankainen lastenessu peräti 2 euroa. Myös astiakokoelmani saivat täydennystä näillä kauniilla ruskeilla Rörstrandin Ulrika-lautasilla, jotka maksoivat vain euron kappale!! Miten onni minua potkaisikaan - sain siis neljällä eurolla kokonaisen neljän sarjan ja ihan priimana, ei kolhun kolhua! :D
Mukaan lähti myös muutama pieni pärekori, jotka löysivät jo myös paikkansa eteisen hattuhyllyltä.
Kaunista juhannusta kaikille, toivotaan ettei kovin sataisi!

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Suloisia on kyllä nuo lapsesi:) Kivoja löytöjä, nuo korit ovat varsinkin kauniita. Sain itse lahjaksi tuollaisen suuren ja kahvallisen pärekorin, se on niin paras pyykkikorina!

Iloista juhannusta sinne!

Irmastiina kirjoitti...

Ihana kuva lapsesta ja isopapasta..:)

Oikein ihanaa juhannusta teille kaikille!

Laura kirjoitti...

heips. tosi kivoja löytöjä, olipa kyllä hyvä tuuri, kun löysit noin ihanalle kirpparille!! suloisia poikia, vanhimmasta nuorimpaan ;) iloista juhannusta!

Miia kirjoitti...

Kiitos taas kun jaksatte olla niin uskollisia ja kommentoida! Nyt vasta kun itsestäni on tullut blogin pitäjä, niin ymmärrän miten tärkeää se kommentoiminen on :)

Ja Marika, kiitos kun korjasit mua. Pärekorihan se toki on, kiireessä kirjoitettuna tulee virheitä.

Ellis kirjoitti...

Aivan ihanat lautaset olet löytänyt, ja essukin on suloinen.
Hyvää juhannusta!

Tuire kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Näyttää hyvältä ja ihana tuo tunnuskuva!

Miia kirjoitti...

Kiitos Tuire!
Minä olenkin se sinun blogisi vankkumaton fani, joka kyseli keittiöstäsi (hanasta ikkunan alla) sähköpostitse jokin aika sitten. Kiva että löysit tiesi tänne ja minäkin sain viimein aikaiseksi liittyä lukijaksesi :)

Proudly designed by Mlekoshi playground