Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vaimon talosuunnitelmia.

24.6.2011

Harmi, juhannussäät näyttävät aika synkiltä. Tälläisellä sadesäällä tekee mieli vain jäädä kotiin ja käpertyä perheen kesken peiton alle. Tosin, silloin kun ulkona myrskyää, minulla alkaa koti-ideat kukkimaan ja haluaisin näpertää jotain. Joko askarrella tai ommella. Nyt kun ruokakin on jo valmiina kaapissa, niin päätin ottaa päivän projektiksi sisustusinspiraatiokuvien järjestämisen. Sehän on sitäpaitsi oleellinen osa tätä rakennusprojektia ;)
Olen tavannut repiä sisustuslehdistä (Vakrea ja rakkaimpia lehtiä en toki raaski repiä) ne ihanimmat ideat ja laittaa ne tälläiseen mappiin. Säilössä ovat, mutta eivät ollenkaan kivasti katsottavissa. Varsinkin nyt kun pitäisi hiljokseen miettiä sisustusratkaisuja taloon, näiden kuvien katselu pitäisi olla helppoa ja mieluisaa. Tätä varten minulla on jo valmiina ostettuna mustasivuiset kansiot, joihin nämä kuvat haluaisin siististi liimata aiheittain. Vähän niinkuin skäppäämisen tyyliin - "Vaimon Haaveilukirja No 1" :)
Todellisessa taloprojektissa valetaan tosin vasta anturoita, mutta vaimon mielihän ei pysy realistisissa rajoissa ;) Minä olen jo valovuosien päässä ideoissani.
Jotain kuitenkin voisin jo paljastaa näistä ideoista. Tai paremminkin suunnitelmistamme. Nämä ideat ovat nimittäin jo muuttuneet yhteisiksi suunnitelmiksi....

Olemme päättäneet, että tulevan talomme väri on valkoinen ja siihen tulee lämpimän savenpunaisen värinen tiilikatto. Laudoitus ja talon tyyli ikkunoineen mukailevat vähän vanhaa arkkitehtuuria, perinnetaloja.
Omia talopiirrustuksia en nyt tänne laita, mutta jotain tähän tyyliin....
Aivan ihanan Karlsonhus-talon rakennusblogi: http://vitasoltorp.blogspot.com/
Onneksi on blogit ja lehdet, joista inspiraatiota löytyy yllinkyllin! Ja haaveillahan aina saa ;)

2 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihana varmasti talostanne tulee!
Ja äkkiäkös se tuosta nousee...☺

Hyvää juhannusta sinne teille kaikille... täällä vähän auriko pilvenraosta kurkistaa..☺☺

Marika kirjoitti...

Ihanat värit tulevat taloon, tiilikatto on niin kaunis ja hyvin luonnollisen näköinen.

Proudly designed by Mlekoshi playground