Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ihan eka pikkuarvontani.

15.7.2011

Tässä tulee tämä ensimmäinen arvontani ja babyaskelista lähdetään liikkeelle ;) Voittaja saa postissa Mailegin kaunista harmaata Pearl ribbon -nauhaa 5m sekä pienen sinkkisen kakkuvuoan mallisen kynttilänjalan. Ihan pientä söpöä ja kaunista kotiin, olkaa hyvä! :)

Säännöt ovat jo monista blogeista ennestään tutut:
Yhden arvan saat tämän postauksen kommentoinnista, toisen arvan jos linkität tämän postauksen blogiisi (voit myös kopioida yläkuvan) ja kolmannen arvan jos olet jo lukija tai liityt lukijaksi. Muistathan mainita arpojesi määrän kommentissasi.
Arvonta päättyy ke 20.7.

Koska vasta olemme tutustumassa toisiimme, mielelläni kuulisin myös jotain sinusta!! Olisi ihanaa jos anonyyminä kommentoivatkin voisivat kertoa jotain itsestään, että tietäisin hiukan minkälaisia ihmisiä on blogiini eksynyt :)
I'm interested in you!
Onnea osallistujille :)

17 kommenttia:

Neely kirjoitti...

Onpas suloisia juttuja arvonnassa=).
Olen nyt ehkä pari-kolme viikkoa seuraillut blogiasi, ihastuin rauhalliseen, kauniiseen ja perhekeskeiseen tunnelmaan mikä täältä välittyy. Seurailen hyvinkin erityylisiä blogeja, kaikissa on vähän erilainen fiilis... Itse olen kahden kaksostytön työssäkäyvä äiskä, kouluunlähtö on tytöillä syksyllä edessä, eli suuria muutoksia tulossa...
Ihania kesäpäiviä Sinulle ja koko perheellesi!

Jaana kirjoitti...

Kiva arvonta! Olen mukana kahdella arvalla.
Olen parikymppinen kolmen lapsen kotiäiti (vielä hetken) Keski-Suomesta.

Syysunelma/Heidi kirjoitti...

Ihana arvonta:) Mukana kolmella arvalla! Minä olen 8v pojan, 6v tytön ja 3-vuotiaiden kaksostyttöjen äiti. Jäin juuri tytöille omahoitajaksi vielä vuodeksi. Tämä bloggailu ja sisustaminen on minun omaa aikaani ja "se" juttu, josta saan arjessa virtaa ja iloa muiden arkisten juttujen lisäksi:)

Teija kirjoitti...

Ai niin ja kahdella mukana!

Teija kirjoitti...

No mukaan toki, kiitos! Arvonnat on kivoja; niissä on kiva voittaa, mutta niitä on myös jännä järjestää :)

Eli Teija 32-v Lounais-Suomesta, bloggari kolmatta vuotta, tykkään sisustamisesta, käsitöistä, kaikenlaisista kauniista jutuista. Mies ja 5-v poika, toinen vauva käsillä päivänä minä hyvänsä :)

Irmastiina kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana☺

Marika kirjoitti...

Sopeva arvonta, joten täytyy osallistua 3 arvalla. Olen alle kolmekymppinen nainen ja asustelen Etelä-Pohjanmaalla hiljattain valmistuneessa unelmieni hirsitalossa pienen siili-tytön ja mies-kullan kanssa. Tykkään kaikenmoisesta näpertelystä, ompelusta ja sisustamisesta. Blogissasi ja sinussa pidän tavasta löytää arkisista asioista kauniita asioita. Perhekeskeisyys ja pienet lapset ovat lähellä sydäntäni. On mukavaa myös seurata rakennusurakkaanne, kun on sen itsekin kerran kokenut :)

mira kirjoitti...

Pitipä oikeen rekisteröityä viralliseksi lukijaksi, et pääsee arvontaan mukaan :) Arpojen lukumäärästä en tiiä/ymmärrä ku ekaa kertaa tälläseen osallistun... Blogiasi olen lukenut ihan alusta asti ja mukava tätä on lukea! Ja tuttujakin ollaan monen vuoden takaa :)

TiinaK kirjoitti...

Mukana arvonassa kahdella arvalla!
Olen kaksi ja nelivuotiaiden poikaviikareiden äiti keski-pohjanmaalta.

Rebekka kirjoitti...

Heips! Mukana kolmella arvalla.

Ilo seurata "vanhan" kaverin kuulumisia myös tämän kautta. Ja tällä hetkellä toki myötäelän rakennusprojektissanne mukana nimimerk. kokemusta on. Omaan uuteen kotiin pääsimme muuttamaan kolmisen kuukautta sitten.

Reeta kirjoitti...

Ihanaa! Mukana tietenkin kolmella arvalla; yksi minulle, toinen Sennille, ja kolmas isännälle ;D
Arpaonneaan kokeilee siis kolmehenkisen perheen äiti, joka tällähetkellä alkaa kohta kunnostamaan ihanaa vanhaa kahdenistuttavaa penkkiä edustuskelpoisemmaksi, sekä spray-maalaamaan kahdenistuttavaa rottinkisohvaa valkoiseksi, kiitos ideasta Miia!! :)

Reeta kirjoitti...

Hups, luulin olevani jo kirjautuneissa lukijoissa, mutta se olikin vain kuvitelmaa! Mikä erehdys. Mutta nyt asia korjattu ja jään jännittämään arpaonneani :)

Anonymous kirjoitti...

Hei,
arvonnassa mukana yhdellä arvalla. Olen neljän lapsen äiti Päijät-Hämeestä, hoitoalalla mutta nyt lasten kanssa kotona, perheen pienin 3 kk- ja aina kun aikaa riittää "kotoilen" minkä ehdin :-)

Paula

Anonymous kirjoitti...

Täällä kans ollaan arvonnassa mukana! Ihan tästä samalta kylältä ja pph ;) Käyn aina välillä kurkkimas, onko kirjoiteltu uusia juttuja. Mukavaa luettavaa kaikin puolin :)

-Niina-

tinttarus kirjoitti...

YHden arvan tipauttaa muiden joukkoon -92, -97, -01 ja -03 syntyneiden lasten ope-äiti, joka kiertelee kirppareita, luottaa Isään, nauttii luonnosta ja runoista ja keräilee enkeleitä:)ja asustelee perheineen ja valkoisen paimenkoiran kera maaseudun rauhassa.

Iloisia kesäpäiviä sinulle!

jEnNi kirjoitti...

Ehdinpäs vielä hyvin arvontaan mukaan :) Kivoja kirjoituksia ja kuvia sulla; jatka samaan malliin täällä uudessa osoitteessakin.

HANSU kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana jännittävässä arvonnassa.
Olen sisustusta harrastava nuori tyttönen jolla projektina vanha kauppa- rakennus.

Proudly designed by Mlekoshi playground