Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Missä isi on?

2.7.2011

Päivät ja viikot kuluvat ja isiä ei juuri näy.
Kontrasti entiseen kotielämään, missä isi osallistuu ja on läsnä yhtä vahvasti kuin äiti, on tullut meille jo tutuksi. En voi kuitenkaan vielä sanoa, että olisin asiasta kovasti kärsinyt....meillä on onneksi lähellä tukiverkosto mihin turvautua ja kivaa tekemistä on ainakin toistaiseksi riittänyt. Niin, ehkä se rankempi rakentamisen arki on vielä edessäpäin. Mutta toki jo nyt minulla ja pojilla
 on ollut isiä kova ikävä !!!

Elia kyselee välillä minulta, että missä isi on. Kovasti hän odottaa ja toivoo, että isi jo tulisi kotiin.
Tätä pienen pojan kaipausta ei voi muuten koittaa lievittää, kuin suomalla hänelle sellaista mielekästä tekemistä (sukulointia ja kyläilyjä), että isin poissaoloa ei niin muistaisi touhun keskellä ajatella. Ja tietenkin me sitten vierailemme harva se ilta tontilla katsomassa, missä isi oikein on ja mitä hän tekee. Se ainakin vähän helpottaa kun näkee, että isi ei ole jättänyt ja tekee vain "tärkeitä hommia", kuten Elia tapaa sanoa.
Ja onneksi isin lämpöiseen syliin voi aina tontillakin kiivetä ja todeta, että tässä rakas isi on. Ei ole siis mitään hätää!
Pikkuveikka puolestaan on kaikesta vielä onnellisen tietämätön. Hänelle muutokset ovat lähinnä vain jännää vaihtelua. Toki äidissä hänkin on nyt kiinni sitäkin enemmän.
Kotona lohtua saan pienistä kesän iloista, kuten esim. leikkokukista keittiön pöydällä.
Ja onneksi jokainen työpäiväkin kääntyy iltaan, jolloin saan odottaa rakastani viereeni lepäämään.
Nautitaan kesästä, ja rakentajille voimia ponnistukseen!

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Sieltä se talo vielä nousee ja sitten lasten ja miksei aikuistenkin on mukava leikkiä ja touhuta omassa uudessa talossa ja pihamaalla. On se vain sen arvoista, vaikka raskasta välillä onkin :) Voimia rakentamiseen!

Proudly designed by Mlekoshi playground